P.S. Omlouvám se za pokračování v bordelu, vážně posím nějak rozčlenit, jinak tu bude brzy bordeel ještě větší, ať chceme nebo ne..

Že by sophia byl aktivní i v Praze? No proč ne?Sunny:-) píše:Zdravím všechny,
po nějaké době jen zjišťuju, kolik nás tu vlastně nyní aktivně vyrábí a giftuje příp. v jakém měřítku. Dnes tu bylo více než hutné moře chemu, a proto zjišťuju jak jsme na tom, protože aspoň co zatím vnímám, ne moc valně.
Na jihu Prahy už jsem zatím ogiftoval území 3,5km na 2,5km (téměř už budou hotové 3 čtvrti) a samozřejmě další do lesů na jih od Prahy. Pokud vím, tak tu zatím je pouze jedno CB od sophia. (lokace unknown)
S giftingem by to tu chtělo více než rozšířit, vysílačů je tu mračno a čím více k centru tím hůř a hlavně co mám zatím zprávy, tak nás tu moc není a aktivně giftujících už vůbec ne, proto zjišťuju jestli už přecejen někdo nezačal vyrábět taky.
Proto pokud tady někdo giftujete, budu moc rád pokud se ozvete a můžem případně už dát i lehce do kupy co už je hotové, co není atp.
PS. pokud někdo giftuje v úplném centru, docela by mě zajímala jeho strategie. Tam kde jsou parky to ještě +- jde, ale většinou široko daleko nic ani žádná volná "půda" ani místo kam.
Napadlo mě zkusit přesvědčit známé (myslím osobně známé - ne třeba Pitra a takercecko píše:toto presne chci podniknout, domluvit se a rozmistit cb nejlepe na hranicich s rakouskem a nemeckemmyslim ze by se to hodne projevilo, ale je to draha zalezitost... do tydne planuju vlastni cb,ale tady uz se krasne projevuji i ogiftovane vysilace.. chemka se tu rozpousti a vcera tady dve helikoptery krouzili v kruhu kde se jim to nedarilo
...nebo letěl nad "orgonitovým územím"... Zkus si toho v tom místě všímat . Jestli se to bude opakovat, je v tom místě ogifované území event CB. Si tedy myslímSaila píše:tak to bych moc nedoufala bohaci vetsinou bejvaj tak slepy:-D
jsem si dneska rikala ze tam letelo par strikacu kterejm to po chvilce zacalo mizet takovym tim stylem ze to bylo na konci prerusovany a nemizelo to jako u contrails... tak jsem si rikala jestli jenom tak nemistifikujou aby mohli tvrdit ze to je jenom voda aby nikdo neveril potom ze to je chem....