Moje výtvory(ak sa mi podarí vložiť link:))) )
- truthseeker
Re: Moje výtvory(ak sa mi podarí vložiť link:))) )
Ty vado!!!!! To je NÁŠUP!!! Nádhera
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Krása ! A jakou používáš pryskyřici ?
Ďakujem krásne za pochvalu, používam Havelpol 4 UV číra.
Skúšala som aj Havelpol 1, ale tú občas dám už len do spodku tých farbených,
keďže aj tak nie je vidno, že sú priesvitné...
Skúšala som aj Havelpol 1, ale tú občas dám už len do spodku tých farbených,
keďže aj tak nie je vidno, že sú priesvitné...
Moniko, moc pěkné kousky, pod tou červenou košilí ty kužele, napočítal jsem jich cca 10, jsou můj nejoblíbenější tvar. Mají i pěknou plochu, co se základny týče a úhlu stěn. (asi oranžové šampusky z Kika, že? ).
Chci se zeptat, ty pyramidy bez špice (formu ) jsi sehnala kde?
U nás se na pyramidy specializuje dcerka, teď ji pečení orgošů nějak chytlo, tak by z toho měla radost. Dlouho mě upomínala, abych ji z nerezu nadělal formy na pyramidy.
Ty orgoše co máš nafocené tady zakopáváš do země - giftuješ, nebo rozdáváš lidem na domů?
Chci se zeptat, ty pyramidy bez špice (formu ) jsi sehnala kde?
U nás se na pyramidy specializuje dcerka, teď ji pečení orgošů nějak chytlo, tak by z toho měla radost. Dlouho mě upomínala, abych ji z nerezu nadělal formy na pyramidy.
Ty orgoše co máš nafocené tady zakopáváš do země - giftuješ, nebo rozdáváš lidem na domů?
Prince, tie kužely sú na Martini z nejakého Hypermarketu, už nepamatám ktorého, tá pyramida bez špičky, to majú u nás v Tescu také sklenené misky, aj velkú mám a dnes akurát prvýkrát skúšam pyramidu, muž mi vyrobil tiež z nerezi a kamarát pozváral, inak dáva mi aj piliny, má kovoobrábaciu firmu. A nie sú na zakopávanie, ale do domácností vyložiť, preto sa aj snažím, aby vyzerali,ale robím aj obyčajné na gifting...tie nefotím, sú obyč., z havelpola 1.darujem rodine, kamarátom, učiteľom...a som živnostníčka, tak som akurát bola na 1. výstave...mali úspech... zajtra pofotím tie pyramidky...
jů, já chcu tam ten vysokej uprostřed Lévi, jsi tu? asi ne.
Na fotce je málo světla, klasická chyba.
Na fotce je málo světla, klasická chyba.
Ondrej, presne ten mám v obývačke nad televizorem, hi, mám z neho radosť..
na budúce pofotím s väčšou svetlosťou.
na budúce pofotím s väčšou svetlosťou.
Mončo, jsou krásné, jen tak dál
Ďakujem veľmi pekne, stále sa snažím zlepšovať, mám už pár overení účinku nie odo mňa, ( u mňa sa obávam sile vôle) ak mi to potvrdí iný človek, je to pre mňa presvedčivé... chcem ešte skúsiť CB-čko, ale neni čas... gifting začínam ...je tu jar!!! konečne!!! Držím palce všetkým...
-
@hoy,
odkial si po com su tvoje vytvory, Meme zaujem.
odkial si po com su tvoje vytvory, Meme zaujem.
Som z Prievidze, ale chodím po celej republike...teší ma Váš záujem
Práve idem od štvrtka do nedele na výstavu flora Bratislava,predávam 3 D kryštály a popri tom som začala tento rok aj orgonity, ceny mojich kúskov sú od 2 eur(do vrecka) až po 20(to sú najväčšie kúsky cca 700-800 g)
Práve som sa vrátila, aj s krásnymi skúsenosťami, merali mi ich virgulou, pani bola veľmi spokojná, krásne stiahli geopatogénnu zonu pri posteli, až boli vraj prekvapení, inak u mňa najsilnejšie kúsky bol vždy kužel (Ondrej, také , aké sa páčili tebe na fotke), škoda len, že som už mala vypredané pyramídy, tak nemali čo zmerať ((
No u těch špic už napovídá takový dynamický tvar:) Co je to vůbec za formu? Nějaká váza? Já teď kouluji.