Technické záležitosti fóra.
Re: Technické záležitosti fóra.
server semtam vypadava,to je jedno, jde o poskytovatele.. ale mam jiny dotaz, mohl bych prosim dostat pristup k uprave tematu "sledujeme počasí - odkazy na zajímavé stránky". Je tam ted mnoho nefunkcnich odkazu! doplnil bych nove..

- 
				pilgrim528
Ahoj forum, v sobotu sa menil letny cas na klasicky, tak si prestav hodiny... 

forum probblem
zdravvim ludia nemate problemy sa posledu dobu pripojit na forum? ja ano. napr vcera pred tym asi 2 dni a aj dnes cely den mi nechcelo nacitat forum..az teraz. Neviete kde moze byt problem? pride mi to podivne

Re: forum probblem
mám to to samé, většinu pokusů se připojit to spíše nefunguje než funguje

poslední dobou se ta chyba vyskytuje častěji. Nevíc co to je, párkrát to hlásilo moc přístupů tak nevim.

Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -
Mike.Jt píše:poslední dobou se ta chyba vyskytuje častěji. Nevíc co to je, párkrát to hlásilo moc přístupů tak nevim.
to vypada jako neco cilenyho,budeme paranoidni ?

Doma mi to funguje, ale v práci ne. Původně to v práci fungovalo taky. Jenže máme tam lokální síť a nevím, co všechno se tam může dít.

jo taky mi to v práci už nefunguje cca týden, ale doma jo. Myslel jsem, že IT bloklo speciálně tuto stránku v práci, otázka zní - ale proč?

Tiež mávam problémy.. V poslednom týždni každý deň...

Jen odhad. V práci používáme microsoftí prostředí -- servery i stanice. Možná Microsoft zamontoval nějakou filtraci do proxy serverů... Furt se automaticky stahují záplaty, takže to může být tím. Doma používám taky Windows (XP) -- taky sem tam záplaty automaticky, ale u těch serverů to může být jiné. Doma i v práci používáme ADSL od O2.foxx píše:jo taky mi to v práci už nefunguje cca týden, ale doma jo. Myslel jsem, že IT bloklo speciálně tuto stránku v práci, otázka zní - ale proč?
mám linux a stejně to nejede. Ale mám kyslíka možná je to tím.

problém je na straně webhostingu   kdyby někdo chtěl přispět pár dukátů, rád najdu kvalitnější hosting...
  kdyby někdo chtěl přispět pár dukátů, rád najdu kvalitnější hosting...

kdyby někdo chtěl přispět pár dukátů, rád najdu kvalitnější hosting...
  kdyby někdo chtěl přispět pár dukátů, rád najdu kvalitnější hosting...Re: Technické záležitosti fóra.
dej sumu na kterou by jsem se měli složit ...