Hlavne jsem chtel vedet, pokud tedy prochazim nejakym dusevnim pozdvizeni, jestli to prave treba EFTeckem nezarazim.Stejne to asi necham jit prirodni cestou a jsem ochoten podstoupit horsi psychostavy v zajmu "upgrade"kocour píše:důvěřuj. procesu léčení i tomu, že je veden a řízen, dávkován přesně tak, kolik potřebuješ. tohle přesahuje naše vlastní možnosti a vědomí, takže vlastní snahou můžeme hodně věcí jen zkomplikovat. EFT klidně zkus, třeba ti v něčem pomůže, stejně jako cokoli jiného (meditace, práce s čakrami, četba, půst, duchovní i fyzická práce - cokoli). věz ale, že vše má svůj čas a ne vše, co se ti bude dít, bude tak, jak by sis přál. odevzdání a důvěra je konečným plodem, ke kterému jsi veden, ale bez jejich počátečního vkladu nemůžeš postoupit dál. je to zdánlivě protimluv, ale tak to je.sviccc píše:Dobre tedy.Mam se pokusit alespon ten strach vyEFTovat aby to pro me bylo jednodussi, nebo se s tim musim prirozene poprat, abych postoupil dal?Tenkrat sem do sveho nitra vstoupil tak, ze sem skolaboval.
a je to tak dobře.
Uspechavat nic nechci a ani nevim jak.Spise sem chtel zjistit, jestli se nahodou nejedna o zdravotni problem, ale nechtel sem to resit s psychiatrem, ktereho bych byl zase na 2 roky pacient, kteremu nedokaze pomoci.
Pokud ze SZ vzejde neco kloudneho, zverejnim to tady po souhlasu.swiccc: konecne nekdo komu se to deje taky,to same se deje mne,proberem to SZ ale sen to nejni urcite