Ahoj,
chci se zeptat, jestli má smysl zakopat nějaké orgonity pod základy novostavby RD, nebo k dobrému vnitřnímu prostředí budou stačit orgonity rozmístěné v místnostech?
Díky
Orgonit a novostavba
Re: Orgonit a novostavba
obcas se tu vyskytne i nazor, ze orgonit nemusi byt vzdy prospesny, z tohoto pohledu by stacil v mistnostech popr. zakopany na znamych mistech
mno já až si budu stavi dům to udělám. Ale budou to moje orgonity u kterých přesně vím co je v nich.
Protože co je pod zemí to se nevykope.
Myslím že bohatě si je dát dovnitř.
Ale rozhodně neuškodí tam nasypat trošku křištálů. To je dobrá investice do budoucna.
Protože co je pod zemí to se nevykope.
Myslím že bohatě si je dát dovnitř.
Ale rozhodně neuškodí tam nasypat trošku křištálů. To je dobrá investice do budoucna.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Mě fascinuje, že za takovou dobu je schopen na to odpovědět pouze jeden člověk. To se týka i dalších dotazů. Má smysl abych sem chodil já odpovídat?
Dávat něco do základů je zbytečný. Stačí dovnitř baráku.
Dávat něco do základů je zbytečný. Stačí dovnitř baráku.
odpovedel pouze jeden clovek
dva
prince nechce, trhana chce
princ a trhan jsou jeden
dva
jasan, ze to ma smysl, chodi sem spousta lidi pro inspiraci
dva
prince nechce, trhana chce
princ a trhan jsou jeden
dva
jasan, ze to ma smysl, chodi sem spousta lidi pro inspiraci
Ahoj, tož díky za názory, nakonec tam nic dávat nebudu, pořeším to až v interiéru. Dal jsem do základů aspoň jeden pěkný křemen
.

Ono teoreticky by nebylo špatný je dát třeba kolem dokola, třeba do kruhu kolem baráku. Oni by k tomu stačili i kameny, takovej kamenej kruh kolem baráku by byl určitě zajímej. Jen nedokážu přesně říct co to udělá 

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -