Ahoj.
Máš pravdu Aero.
k tomu Co tedy chemická látka unikající z orgonitu? Nebude také negována tímto orgonitem na neškodnou? - říká to, ""zrání- při správném vyzrání, asi myslí vytvrzení, to má svoje schopnosti , aby to bylo bezpečné."".
Takže je to bezpečné při zachování receptůry míchání a technologii odlévání. Ještě se tam připomíná, pozor na peroxid a odpad mědi. To samé u sádry a železo. Po několika dnech mi ty železné špony obarvily povrch sádrového TB rezavými skvrnami. asi jsem tam dal moc vody.
Se skladováním mám také problém. Mám garsonku. Tak když mě přisla pryskyřice od Havla,byl problém aby to "nesmrdělo" sousedům které mám ze čtyř stran.
Jinak AERo, mám stejný pocit
Když se mi nějaký ten TB povede barevně i složením správně odlít, tak se mi těžko někomu dává... těžko se s ním loučím. Pár takových svých pyramidek,/ které se mi povedly/ mám ve své truhle pro potěšení oka zavřené....je to asi tím , že do čeho dáš srdce, s tím se těžko loučíš... a potom najednou to dáš někomu, kdo tě náhodně navštíví, aniž bys žádal alepsoň náhradu za suroviny...ale máš radost, žes mu udělal radost..
hezký den.