funkce tvaru
Re: funkce tvaru
Někde jsem četla, že v naší zeměpisné šířce bude nejlíp fungovat pyramida se sklonem stěny 67 stupńů.Takže ten tvar by fugoval tak na rovníku,je to krásné těžítko, ale málo kovu.Kameny nefungujou samy od sebe, člověk se na ně musí napojit, něco jako televize, taky se musí zapnout ,nestačí si ji postavit do obýváku.Je to můj názor, kameny na nás kašlou a žijou si svůj kamenný život, ale když je člověk osloví a poprosí o pomoc tak pomůžou. 

Přesně tak, to se týká nejen kamenů, ale dalších "energetických" věcí. My musíme mít vůli jejich energii přijímat do svýho biopole. Už jsem zažil lidi, kterým nějaká věc vůbec nepomohla. Podle mě se většinou podvědomě té věci/energii bránili a jejich pole ji nepřijalo nebo vypudilo.
Naposledy upravil(a) Ondřej dne 23 úno 2010 18:13, celkem upraveno 1 x.
to budu asi zrovna ja, co se mnou nic nepohlo...
a to vnitrni braneni by mohla byt pricina... ale mozna take ne
neco jsem vnimal pozdeji jako ochranu, abych nesklouzl nekam, co neni moje cesta, respektive presneji abych neskloul nekam, kde bych mel "duchovni uspech", kde bych se "zabydlel" a nic me nenutilo jit dal, tam, kam jsem mel dojit
akorat nevim, proc ti lecitele/lecitelky si to nejak nezjistili dopredu,
mohl jsem rovnou usetrit desitky tisic kc
a to vnitrni braneni by mohla byt pricina... ale mozna take ne
neco jsem vnimal pozdeji jako ochranu, abych nesklouzl nekam, co neni moje cesta, respektive presneji abych neskloul nekam, kde bych mel "duchovni uspech", kde bych se "zabydlel" a nic me nenutilo jit dal, tam, kam jsem mel dojit
akorat nevim, proc ti lecitele/lecitelky si to nejak nezjistili dopredu,
mohl jsem rovnou usetrit desitky tisic kc
http://www.miroslav-zelenka.cz/cz/komen ... a-orgoniku
Tady je celkem jednoduchá výroba pyramidy..
O tom se tu už psalo. zkus příště nějakou věc hledat.befree píše:http://www.miroslav-zelenka.cz/cz/komen ... a-orgoniku
já u toho sedím kdy můžu a bohužel to myslím upřímně.a nemusíš být tak uštěpačnej.. mám doma nastarosti i 2 děti a domácnost.
tak sorry, já napřed hledám standardně. Ale pro nově příchozí to může být něco novýho:)