Myslím, že noťas je v pořádku... Důležitý je, abys věřil, že ten noťas tomu neškodí a že hudba, kterou hraje tě naladí do příjemné pozitivní nálady. Teď mě tak napadá... jestli o tom noťasu pochybuješ, tak ho nepoužívej. Vyráběl bys ve strachu, aby DOR neovlivnil negativně výsledek... a ten strach by nadělal mnohem víc škody než sám noťas...
Teď mě napadla další věc. Noťas s hudbou nemůže být generátor pozitivní energie pro nabití orgonitu. Tím můžeš být ty. Pokud tě hudba hodí do klidu, je to ok. Pokud ne, tak to nemá smysl.
Jinak je to teda OT jako kráva...
druh kovu
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Re: druh kovu
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
děkuji za odpověd. (ohledně OT- volně navazuju na vyrábění v dobré náladě o kterém si mluvil )
Asi si vezmu MP3ku.
Asi si vezmu MP3ku.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
bacha na sluchátka, abys slyšel ten pověstnej černej vrtulník nad vaším domem, jakmile ti orgonity začnou pracovat... 

Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Máte někdo z vás ten vrtulník třeba vyfocenej?
Inu jo 

Já taky. A pokud jde o pocity. Zprvu to byl dost adrenalin a strach, když ti visí nad barákem helikopotvora, pozdějc si na to zvykneš.sophia píše:věřit nemusíš, ale je to tak![]()
fotek mám spoustu pokud by byl zájem