Rozmnožovaní informací o orgonitu

Máte otázku nebo odpověď?
Odpovědět
Jarda

Rozmnožovaní informací o orgonitu

Příspěvek od Jarda » 17 črc 2010 08:27

Napadlo mne proč nenapsat například do časopisu Enigma, aby otom něco napsali.
Nedávno např psali o chemtrails a v mém překvapení docela otevřeně. Oni píšou celkem tak aby si udelal každý svůj vlastní názor a ani nic nevyvracejí.
A taky píšou že přivítají každé nové téma od čtenářů. Čte to poměrně velký počet lidí a když se čtenáři dozví jak jednoduchá je produkce a jak a na co vše to funguje, tak věřím tomu že "Klub Gifterů" bude mít opár příznivců víc.
Já například před měsícem ani nevěděl co orgonit vůbec je.
Přemýšlel jsem totiš že vůči chemtrail, el.smogu a dalším energ.sračkám je člověk bezbranný.
Týden nato jsem nahodou(já na náhody nevěřím ;) ) narazil na info o orgonitu a dnes už to studuji a peču :geek: .
Tak že kdyby se toho možná někdo z vás ujal kdo má stím více skušeností a má dar schopnosti vyjadřovaní :) .

Mike.Jt

Re: Rozmnožovaní informací o orgonitu

Příspěvek od Mike.Jt » 17 črc 2010 13:22

zajímavý nápad. Na enigmu sem už úplně zapomněl. Možná bych ještě dodal, že by chtělo ještě popřemýšlet jestli je odkážeme přímo na nás. A pokud ano, tak se na to připravit a udělat how-to a nějaký sumarizace k stáhnutí.
JInak tady bude 20 lidí co se budou ptát na to stejné, ( což dneska je to tu taky, ale těch lidí je mnohem mín a tak se to dá zvládat )
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Odpovědět