Postovne od havel composites?
Postovne od havel composites?
Ahojte, chcel by som si nechat do Ceska k babke objednat 5 kg havelpolu a k tomu butanox. No a vraj posielaju cez nejaku CSAD Radialka. Zaujimalo, ze kolko tam vyjde postovne. Diky
Re: Postovne od havel composites?
Co takhle si to zjistit u Havla nebo radiálky???
Od havelpool jsem si nechal poslat pryskyřicim poštovné či přepravné jsem platil 160 kč JindrichGyrxiur píše:Ahojte, chcel by som si nechat do Ceska k babke objednat 5 kg havelpolu a k tomu butanox. No a vraj posielaju cez nejaku CSAD Radialka. Zaujimalo, ze kolko tam vyjde postovne. Diky
kdosi tady kdysi psal, ze zalezi na mnozstvi
ze do urciteho mnozstvi (5kg tam spadá) se to nebere jako nebezpečný přepravný produkt, a tudiz je to mozne poslat obycejnym PLL-kem za normalni postovne
je vsak treba byt a čekat doma nebo poucit babku, ze to ma prevzit, zaplatit (mit nachystane pokudmozno drobne, napr. 500kc).
pripadne si to nechat poslat postou, kde to muze lezet
a muzes si to jit vyzvednout kdy chces, ale pak nevim, koli kstoji postovne, jak to bere posta. a nehlede na nehorazny smrad co budou mit na poste...
predpokldaam za "babka" zije na vesnici kde to muzes dat ven
pokud ne, je dobre si sehnat velkou bilou nadobu (napr od barvy na malovani stěn), přes kterou to nesmrdí, na rozdíl od pruhledneho 5litr kanystru od havekompozites
ze do urciteho mnozstvi (5kg tam spadá) se to nebere jako nebezpečný přepravný produkt, a tudiz je to mozne poslat obycejnym PLL-kem za normalni postovne
je vsak treba byt a čekat doma nebo poucit babku, ze to ma prevzit, zaplatit (mit nachystane pokudmozno drobne, napr. 500kc).
pripadne si to nechat poslat postou, kde to muze lezet

predpokldaam za "babka" zije na vesnici kde to muzes dat ven
pokud ne, je dobre si sehnat velkou bilou nadobu (napr od barvy na malovani stěn), přes kterou to nesmrdí, na rozdíl od pruhledneho 5litr kanystru od havekompozites
ok, tak snad ta posta nebude viac ako 300 kc, nie?
No, ty jsi ze Slovenska, takže to není jistý, ale nemělo by to být tak drahé. Není nic jednodušího než jim napsat maila.
Berme to s nadhledem.
Snažím se informace o orgonitu a souvisejících věcech shrnout do jedné ucelené orgonitové otevřené encyklopedie... Zatím nic moc http://orgowiki.mzf.cz
Snažím se informace o orgonitu a souvisejících věcech shrnout do jedné ucelené orgonitové otevřené encyklopedie... Zatím nic moc http://orgowiki.mzf.cz
no ale teraz som v Česku