Na představení bych nešel, protože takový lidé už vědí, jak na lidskou psychiku aby jim to lidi sežrali.(cena: že by kolem 1200kč?) Vše jsou jen nějaké domněnky. Já netvrdím, že Země není dutá o měsíci se taky třeba tvrdí, že je dutý a vytvořený uměle. Ať už je to základna marťanů, kteří nás sledují nebo kvůli životu na Zemi...Každopádně co my víme tak je jen pár %.  Armáda nám stejně nic neřekne, třeba jako je cestování časem, nebo to že se stýkají s mimozemským životem a my žijeme v domnění, že nás jen sledují a to je vše. O duté Zemi třeba taky vědí, ale neřeknou nám nic. . A takhle to ještě dlouho zůstane! Vždy se bude něco skrývat, aby měli ti druzí nad námi moc a my toho moc nevěděli, aby jsme jim nemohli nějak ublížit. Každopádně mně už tohle chování přestává bavit! To, jak si necháváme srát na hlavu je už příliš, jak od amíků, tak z řad politiků ČR. Stačí se věnovat serverům typu:
  Na představení bych nešel, protože takový lidé už vědí, jak na lidskou psychiku aby jim to lidi sežrali.(cena: že by kolem 1200kč?) Vše jsou jen nějaké domněnky. Já netvrdím, že Země není dutá o měsíci se taky třeba tvrdí, že je dutý a vytvořený uměle. Ať už je to základna marťanů, kteří nás sledují nebo kvůli životu na Zemi...Každopádně co my víme tak je jen pár %.  Armáda nám stejně nic neřekne, třeba jako je cestování časem, nebo to že se stýkají s mimozemským životem a my žijeme v domnění, že nás jen sledují a to je vše. O duté Zemi třeba taky vědí, ale neřeknou nám nic. . A takhle to ještě dlouho zůstane! Vždy se bude něco skrývat, aby měli ti druzí nad námi moc a my toho moc nevěděli, aby jsme jim nemohli nějak ublížit. Každopádně mně už tohle chování přestává bavit! To, jak si necháváme srát na hlavu je už příliš, jak od amíků, tak z řad politiků ČR. Stačí se věnovat serverům typu:zvedavec.org _ osud.cz _ matrix-2001.cz

Tak povídej, přeháněj
 Tak povídej, přeháněj 

dík
 dík  přece je tam uvnitř nějaký pnutí a to se shromažďuje do určitýho bodu. A to že nemá smysl pokračovat? Heh no podle sebe asi ne...Jinak na osud chodim, ale pouze jako host
 přece je tam uvnitř nějaký pnutí a to se shromažďuje do určitýho bodu. A to že nemá smysl pokračovat? Heh no podle sebe asi ne...Jinak na osud chodim, ale pouze jako host  kdybych měl prašule, hnedle bych se tam zajel podívat
 kdybych měl prašule, hnedle bych se tam zajel podívat  na google earth je samozřejmě prt. A ty díry na pólech mají průměr poněkud větší. někde na joutube je video, kde je prosáklá fotka co tam bylo vyfoceno. Nechce se mi to hledat, vkládejte sem prosím linky a já to najdu.
 na google earth je samozřejmě prt. A ty díry na pólech mají průměr poněkud větší. někde na joutube je video, kde je prosáklá fotka co tam bylo vyfoceno. Nechce se mi to hledat, vkládejte sem prosím linky a já to najdu.