(měřeno trifieldem)
BANDIDOS píše:S budíkem zkušenost nemám, ale mám náhodou získanou zkušenost s nabíječkou tužkových alkalických baterií. Dávám ji do chodby do zásuvky u vchod. dveří a kousek od ní odkládám osobní TB. Šel jsem spát a řekl jsem manželce aby ji vytáhla ze zásuvky až půjde spát. Nemohl jsem nějakou dobu usnout a slyšel jsem jak později vytahuje nabíječku ze zásuvky a najednou jsem cítil jak poklesla energie v ložnici. Přitom v ložnici mám 3 TB a nabíječka je dole v přízemí v chodbě. Zkrátka všechny TB se spolu se zapnutím nabíječky rozjely a pak zase při vypnutí všichni ubrali plyn. Do té doby jsem měl za to že to má na starost nejbližší TB a to na to stačí...To samo se děje když zapnu napájení antény internetu a tel. antény. Vzroste energie v celém domě. Jinak si myslím / je to můj začátečnický názor/ že kdo má el. budíka někde poblíž hlavy a dá k němu silné TB tak bude dostávat akorát hodně energie z TB, protože jede na zvýšené obrátky až ho z toho bude bolet hlava a nevyspí se, ale škodlivá složka záření tam nebude. Tak je to s každým el. přístrojem, alespoň co jsem na sobě zkoušel a to jsem na energie citlivý až trochu moc.
![]()
Vřele doporučuji knihu : ELEKTROSMOG-ELEKTROSTRES, záření, které nás obklopuje a jak se proti němu bránit, autor : Wulf-Dietrich Rose
Buď rád že nejsi citlivýhajcman píše:BANDIDOS píše:S budíkem zkušenost nemám, ale mám náhodou získanou zkušenost s nabíječkou tužkových alkalických baterií. Dávám ji do chodby do zásuvky u vchod. dveří a kousek od ní odkládám osobní TB. Šel jsem spát a řekl jsem manželce aby ji vytáhla ze zásuvky až půjde spát. Nemohl jsem nějakou dobu usnout a slyšel jsem jak později vytahuje nabíječku ze zásuvky a najednou jsem cítil jak poklesla energie v ložnici. Přitom v ložnici mám 3 TB a nabíječka je dole v přízemí v chodbě. Zkrátka všechny TB se spolu se zapnutím nabíječky rozjely a pak zase při vypnutí všichni ubrali plyn. Do té doby jsem měl za to že to má na starost nejbližší TB a to na to stačí...To samo se děje když zapnu napájení antény internetu a tel. antény. Vzroste energie v celém domě. Jinak si myslím / je to můj začátečnický názor/ že kdo má el. budíka někde poblíž hlavy a dá k němu silné TB tak bude dostávat akorát hodně energie z TB, protože jede na zvýšené obrátky až ho z toho bude bolet hlava a nevyspí se, ale škodlivá složka záření tam nebude. Tak je to s každým el. přístrojem, alespoň co jsem na sobě zkoušel a to jsem na energie citlivý až trochu moc.
![]()
Vřele doporučuji knihu : ELEKTROSMOG-ELEKTROSTRES, záření, které nás obklopuje a jak se proti němu bránit, autor : Wulf-Dietrich Rose
To co píšeš souvisí i smými poznatky...pokud se člověk přesune na místo kde není ogiftováno a dá si orgoníka do běžné vzdálenosti jako doma tak spánek nemusí být ideální. Jak píšeš jede naplno a člověk se budí.
Bohužel nejsem na to tak citlivý jako ty, ale když se nejde pořádně vyspat, tak se tohle vysvětlení přímo nabízí.