Keby si pozornejšie čítal, žiadnych mravcov by si nespomenul...

...hahahaha...pozornejšie čítal....keby si ty pozornejšie čítal, dozvedel by si sa ako pracuje orgonit, takže podobne ako Naso aj ja som toho názoru, že orgonit v uzavretej nádobe a ešte k tomu cukrový extra fachčiť nebude....NOWOCAYN píše:Naso, asi ťažko ten cukor bude priťahovať mravcov, keď je odliaty do sklenenej nádoby, a tá nádoba je zavretá vekom.
Keby si pozornejšie čítal, žiadnych mravcov by si nespomenul...
....hahahha....koho iného som mohla čakať....jasné, že super nápad!!!!juhele2009 píše:Co by to nemakalo, že jo.Ale aby to bylo trochu ostřejší, tak místo papriky bych tam nasypal pepř, pěkně čerstvý. Aby to mělo sílu.
To je DOBREJ NÁPAD, ne?
Naso, ako môže byť funkčnosť vec názoru ??? ... Funkčnosť orgonitu je vec CÍTENIA, VNÍMANIA (rôzneho) - praktického. A nie teoretického názoru na vec, ktorú si nevyskúšal.Naso píše:njn moje chyba četl jsem nepozorně. Jestli cukrový orgoš je v nějaké nádobě a to elektricky nevodivé, tak si myslím za sebe že to fungovat moc dobře nebude, ale to je věc názoru.
..ďakujem za poklonu...ak tu o mne už ktosi písal o mojom egu,bol to asi podobný typ ako ty a pamätám si to...nie som o sebe presvedčená, že som na vyššej duchovnej úrovni, len reagujem na ľudí, rovnako teraz ako aj v minulosti, ktorí hľadajú radu, no okamžite ju zavrhnú...jednoducho vedia všetko najlepšie.....a ja seba neklamem...mám o sebe slušnú mienku, mal by ju mať každý..no nie prehnane....ak reagujem prudko, je to asi tým, že som LEV... a nepokladám sa za hlupáčika, akým si ma nazval...NOWOCAYN píše:monikag : niekto tu už o tebe v minulosti písal, že druhým vyhadzuješ na oči ich ego, a pritom tvoje ego nie je o nič menšie, ako kohút na smetisku. "Zabíjaš" vetou "si zahľadený do seba", používaš to už zo zvyku, neplní to účel. S tebou som dohovoril. A na margo tvojho presvedčenia o sebe, že si na nejakej vyššej duchovnej úrovni.... - Keby si bola, tak by si moje "jemne nespokojné" príspevky vedela inak vnímať, a inak na ne reagovať. A to o čom teraz píšem, potvrdíš tým, že ťa naštve to, čo som práve o tebe (z môjho pohľadu) napísal... Nezabudni ale napísať, že ťa to neštve (hoci na pár sekúnd, alebo minútu)... Sebaklam je častý jav. Niekedy aj ja sebe klamem. Rovnako ako ty...... Maj sa...
(admin, sorry za tento príspevok, je u mňa prvý posledný tohto druhu)
mimochodom, tvoje DOMNIENKY, že cukrový orgonit bude "nič moc".... si môžeš strčiť za klobúk...... slovo "nič moc" je príliš neurčito myslené, takže tvoj názor na cukrový orgonit by nikomu nepomohol, ani keby si si ho vyrobila a odskúšala, a nie to ešte, keď si ho ani namala v ruke, no už sa k nemu vyjadruješ v smere, že je nič moc čo sa týka jeho pôsobenia... Maj sa...
Ak narážaš na šesťhran, to má cukor tiež...sysel píše:Meli bychom brát v potaz obrovskou vyhodu polyesterove prykyrice a jejich řetezců....."
1000 krát ? uvedomuejš si vôbeč čo píšeš ???? keby si povedal 5, možno 10 krát, o.k., možno máš pravdu (ak porovnávame přyskiřicu s medom, NIE stuhnutým cukrom)...ale 1000 krát ???? ... Keďže už orgonit vyrobený z medu funguje citeľne, tak 1000 krát viac možno funguje nejaká veľká domáca PYRAMÍDA na dvore... Skús vážiť prirovnania..... "1000 krát"...sysel píše:Takže na rozdil od tvé sklenice plné medu s křištálem, já budu mit snad 1000x takové zesílení."
Ver mi, odparená urina muchy neláka... To nie je hovno, prosím, nemýliť si...sysel píše:Tvé URI Orgonity....to si osobne neumím predstavit tu odpařovací stanici a okna plná much......tím nechci říci, že je to spatny napad."
Sysel, urob orgonit z cukru... daj tam to, čo dávaš bežne do TB-čka... Potom hodnoť jeho silu, či je dostatočná, alebo nie. Maj sa...sysel píše:e mi jasné, když nekdo nekonu sáhne na jeho výtvor...byva to problém...hahaha...( to znám)
A veřím tomu, že kdyby sis upekl první orgonity z polyesteru, že by Te to chytilo, tedy jestli to není uplne proti Tvemu presvedčení
Ty se snad umíš vrtat ve všem....hahaha....tobe snad nesmrdí jen ho....Ver mi, odparená urina muchy neláka... To nie je hovno, prosím, nemýliť si...