Hustota špon
Re: Hustota špon
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Spíš jsem myslela něco jiného, ale asi máš pravdu.

spirála se používá jak v jedné formě, tak v obou formách. Já z toho nemám pocit, že by něco tu energii "bralo".

spirála se používá jak v jedné formě, tak v obou formách. Já z toho nemám pocit, že by něco tu energii "bralo".
Mno já jsem od jednoho druida na netu čet - http://keltoman.sweb.cz/Spirala.pdf - právě že spirála je usměrňovač a může i škodit když jí nosíš špatnou stranou.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Výborný odkaz, díky
právě proto to tu řešim. Překvapilo mě, že SBB spirála by měla usměrňovat jiným směrem než klasická.
Ale ty prstýnky a další věci jsou mooc pěkný. To se dá někde koupit ?
Ale ty prstýnky a další věci jsou mooc pěkný. To se dá někde koupit ?
Asi jo, to mi vylezlo na různých odkazech z internetu, když jsem hledala keltský náramek. Ale to už je totálně mimo téma 

Tak kdyby se někomu povedlo to ověřit ( že levotočivá je dorbá ) byl bych vděčný !
Jo, vnímáš stejně jako oldskool orgoniéři. Jen loohan a orwa to tam dávají obrácenělevi píše:Černý obrázek - ta spirála nalevo posílá něco ke mě, ta napravo něco ode mě. Jakoby kužel energie se zaoblenou špičkou. Tj. cítím to stejně, jak to mají popsané.
U toho druhého nevím.

Mimochodem, KONEC SVĚTA SE BLÍŽÍ!!!! Poněvadž, dnes jsem odlíval bobečky a 85% popraskalo... Saddam nechť je mi svědkem. Příčina zatím neznámá.
držte všichni palce, v pátek budu odlévat. Snad bude pěkně.
taky bych měl, suroviny mám všechny, ale nějak se necítím dostatečně v pohodě zrovna 

Jinak bych chtěl oficiálně poděkovat tady Sophie a Denton2 za pomoc při plánování.
Mimochodem Ondřeji když čtu v tvé sámošce s elektronityOndřej píše:
Mimochodem, KONEC SVĚTA SE BLÍŽÍ!!!! Poněvadž, dnes jsem odlíval bobečky a 85% popraskalo... Saddam nechť je mi svědkem. Příčina zatím neznámá.

"RUČÍM zárukou 3 měsíce na spokojenost. Řemeslná kvalita záruka 2 roky."

Když bude ten konec světa, tak stejně nebudeš mít u koho tu reklamaci uplatnit ...
Zas to tak nedramatizuj, podle kalendáře máme ještě minimálně rok a půlOndřej píše: Mimochodem, KONEC SVĚTA SE BLÍŽÍ!!!!

Navrhuju přidat do reklamačních podmínek malou větičku pod čarou: Záruka se nevztahuje na poškození způsobené koncem světa