Kritická informace - směr rotace biopole
Re: Kritická informace - směr rotace biopole
jj hele ted mi hlava kolem .... až se vrátim do normální režimu sepíšu pár věci a jdeme na věc.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Sorry Mike, ale začínáš mi přopomínat Jesusa Torresa a jeho slavnou rovnici elektrony = orgon. Prostě rigidně obhajovaný nesmysl.

Nevím, jak to přesně Ondřej myslel, ale asi je lepší neupínat se na významný detail, který vzešel z vlastní hlavy. Obzvlášť pokud ti z toho jde hlava kolem. Fungují věci, které fungují. Jejich funkčnost se dá potvrdit jen praxí. Vždycky se najdou lidi, kteří ti budou říkat, jak je to dobrý nápad. Problém je v tom, že pak můžeš uvěřit vlastnímu omylu (tedy nechci hodnotit tuhle konkrétní věc -- chápej to spíš obecně) a ve svém výsledku tě to zbrzdí. A taky je dobré nehrát si se zápalkami v okamžiku, kdy umíš škrtnout. Zkoumej, pochybuj, nenech se unést euforickými stavy. Ego je sviňa 

jj co sem řek řekl, sem kdo si z toho chce něco odnést odnese si. Jistě to není dokonalé, ale myslím že to umí něco o naší skutečnosti říci.
Jsem otevřený novým myšlenkám. Pokud někdo bude na to téma bádat rád se poučim.
Jsem otevřený novým myšlenkám. Pokud někdo bude na to téma bádat rád se poučim.
Pratele nerad vam to komplikuju, ale mate prehled jaka bytost vam v dane chvili pomoci toho kyvadla odpovida?
Bo "samo" to asi neukazuje...
Bo "samo" to asi neukazuje...
Neboj kontroloval sem to mezi různejma lidma, kejvalo to kolem 10 - 15 lidí. Přičemž přímo ověření dělalo asi 3 lidi.
-
jak je to s omotavanim kristalu? nebude lepsi ho omotavat proti smeru hodinovym rucickam?
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
pokud ho namíříš špičkou nahoru, tak by to mělo být proti směru hodinových ručiček lepší.
Ale krystal jako takovej má sílu dostatečnou, ničím bych ho neomotával.
Ale krystal jako takovej má sílu dostatečnou, ničím bych ho neomotával.
ja omotavam kdyz spojuju dva krystaly k sobe,coz udela ze dvou ST jeden DT vetsinou.nebo 5 (6) spojim k sobe do HHG
No to bych se divil, aby se z dvou jednohrotů dal vykouzlit dvouhrot 

Ondřej píše:No to bych se divil, aby se z dvou jednohrotů dal vykouzlit dvouhrot
uz se tu o tom nekde psalo,kdyz to spojis omotas medenym dratem,tak to pak ma pozitivni i negativni pol (vetsinou,jak pisu) tak si to vyzkousej pak kyvadlem