Vliv Měsíce
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vliv Měsíce
Pokud vím, tak měsíc byl připojen k Zemi už před miliony let, během velkých pozemských válek (řek bych ještě před Atlantidou), jako základní stanice. Na odvrácené straně měsíce jsou prý budovy a stopy civilizace. Má uvnitř technologii, která zabraňuje tomu, aby se otáčel... Nemůže být přírodní... jinak by se přece otáčel kolem své osy... no ni?
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
jj souhlas. ale de o to jaký byli ty minulý měsíce. To by mě zajímalo. V době atlantidy byli ještě dva.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Tak o nich nic nevím... Atlantida se zničila před 12000 lety, měsíc je u Země mnohem déle... o jiných měsících nevím... Nemůže jít o mateřské lodě, které kontrolovaly atlantiďany, aby nezlikvidovali celou Zemi?Mike.Jt píše:jj souhlas. ale de o to jaký byli ty minulý měsíce. To by mě zajímalo. V době atlantidy byli ještě dva.
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
ee atlantidaně ho jeden měsíc sestřelili. Pravděpodobně. Někdo tvrdí že to bylo v bitvě s lemurií, jiní zase s jiným národem. Další že to byla nehoda...
Kluci, a odkud ty informace čerpáte?
Normálně, koukáme do minulých životů.
A že zrovna ty se ptáš, lajdo. To ty´s tenkrát stiskl to tlačítko!
mno z levashova něco al echci ot ověřit. Ale správně jste naťuhli důvod proč se na to ptám.
To s těmi minulými životy jsem samozřejmě nemyslel vážně
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Já třeba zde:
http://probuzeni.blogspot.com/2010/11/a ... 2cast.html
http://probuzeni.blogspot.com/2010/11/a ... 2cast.html
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Ani nevíš, jak blízko pravdě můžeš být AM2e....am2 píše:Normálně, koukáme do minulých životů.
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Včera jsem četla v jedné knize,že na fáze měsíce reagují různé zóny svým zesílením. Cca 6 dní před úplňkem a jeden den po úplňku, jsou tam i časy, cca od 23 do 6-kladné.Takže asi člověk nereaguje přímo, ale reaguje na zesílené zóny.
lidstvo je patrně pátá civilizace, která tu byla na Zemi a dosáhla nějakého významného technologického rozvoje.
atlantida je asi ta předchozí.
tak kdoví co měly za měsíce apod. ty předchozí...
občas se na světě najdou nebo vykopou věci vyrobené z technologicky náročných slitin, které se však najdou v nebo se datují třeba na stáří třeba 80 milionů let
sám měsíc, ačkoli je asi umělý, je složen z hornin starých 2 až 5 miliard let (tedy aspoň podle pozemských měřicích metod)
atlantida je asi ta předchozí.
tak kdoví co měly za měsíce apod. ty předchozí...
občas se na světě najdou nebo vykopou věci vyrobené z technologicky náročných slitin, které se však najdou v nebo se datují třeba na stáří třeba 80 milionů let
sám měsíc, ačkoli je asi umělý, je složen z hornin starých 2 až 5 miliard let (tedy aspoň podle pozemských měřicích metod)
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
Moc pekne pocteni, tesim se na dalsi pokracovaniGalliano píše:Další část
http://probuzeni.blogspot.com/2010/11/a ... 3cast.html
Nejsou nekde videa od Alaje s cz titulkama?