krasa! takze se budem radsi chytat za slovicka, jen aby sme nepochopili podstatu a budem si zas polirovat ego.
@ondrej promin, ale s cestiny (tak jak ze slovenstiny a nemciny) sem mel vzdy jen trojku a je to mu strasne, strasne davno hehe. inac je to od tebe velmi dospele, posuzovat nekoho, dle jeho pravopisu. co sou dle tebe bakterie? anebo existuji dva druhy parazitu tak jak co2 v nemeckych knizkach prirodopisu na zakladce?
@hox mozna sem spatne pochopil tvuj komentar ohledne zeitgeist a jesize? mam citovat co si psal? jestli znas testament kataru, tak je tvoje hlaska o jezisovy dost smutna.
vubec se nechcu hadat o presnych a vymyslenych dejinach lidstva, de mi spis o princip jak tady vse funguje a pripada mi, ze nektery spoluobcane funguji stylem pstrosa. strcim hlavu do pisku a automaticky vsechno kolem me mizi.
mam ti fakt vysvetlit co je dabel, nebo mne chces jen skouset, jako zacka z prvni tridy? asi blabolime o tom samem a nevime o tom

souhlasim, ze vira je opium pro narod.
@am2: buhuzel to platime sami z nasich dani, stejne jako kazdou valku v menu "demokracie" a vojny proti "teroru".
new age nebylo zneuzito, spis vymysleno jako podkopavaci skupinka. t. russel (zakladatel jehovaku) ma na hrobe pyramidu a trval na pochovani v rimskych satech, ze by jen nahoda? esoterika znamena "tajna vedomost" a ma z new age jen malo spolecne.
v new age je dost pravdy, to nepopiram, jenze jak sem psal funguji tak illusi uz odjakziva. nekdo kdo nezna celou pravdu je snadno nalakatelny polopravdama viz. zeitgeist (i addendum, projekt venuse??!) jehovaci mormoni a spol. neznamena to ale, ze automaticky lidi ktery temhle dogmam nasleduji sou uznavaci bafometa.
(krome toho nepsal sem duch v tele ale duse s telem, ale je to spis chytani za slovicka z moji strany, chapu co chces rict)
problem ma new age ale v tom, ze je kazdy clovek spojeny s pravdou, nepotrebuje k tomu zadne knihy a subjektivne objektivni vedomosti jinych. intuice je prime spojeni s pravdou, jenze ji je treba trenovat.
illuminati sou mistri bludu. poznaji nas o mnoho lip nez si chceme pripustit. sou to okultiste ktery se perfidne drzi principu "jak nahore tak dole" nebod mikrokozmos makrokozmos
momentalne ctu sven peters-vril zapomenuta existence.
je tam krasne vysvetleno jak ten hologram v kterem zijeme vznika. vishnu, shiva a blud maya ;hlavne trinity a jak fungoval tesluv perpetuum mobile jine plany ze souhvezdi aldebaran.
v tomhle boji jde o energii a o nase duse, illuminati se pokusi od 2012 zmanifestovat satana a peklo na zemi. viz arrivals anebo bible ci koran.
sme presne tam kde nas illusi chcou mit. diskutujeme o prkotinkach, namisto aby sme konecne tahali za jeden konec provazu a tim nemyslim peceni orgonitu. utika nam drahoceny cas. kocour to uz popsal: kazdy ma vlastni pravdu a realitu v ktere je svim panem, jenze nekdy fakta s temihle realitami nesedi a musi se upravit.
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!