Ja mám veľmi zaujímavú skúsenosť kde som (čo je na dlhe písanie tak to nerozpisem zatiaľ) sa dostal pred asi tromi mesiacmi úplnou náhodou ako nezaujaty neznali vôbec minerálov a kamenou k turmalinu. Ked mi ho doporucili v jednej ezoterickej predajni aby som ho skúsil.
Prišla u mna jedna veľká a a vobec necakana skúsenosť

Ďalej to malo další priebeh či na druhý den a proste stále mám pocit že sa mi kamen so mnou zameta raz ma tlači potom picha a pali niekedy silno pali niekedy prijemne pali atd. je to permanentne.
Vôbec neviem s čím si to mám spájať ako tomu rozumieť samozrejme som sa snažil cel literatúru sa k niečomu dopracovat ale zatiaľ som nebol úspešný. O kamen sa staram čistim ho nabijam na slnku.
Veľmi by som bol vdacny keby mi niekto poradil vysvetlil o čo ide respektive či s vás niekto mal podobne fyzicke pocity. Som si vedomí že mentálne pocity sú s tým spojené len to je o niečom inom a ťažko opisovatelnom. Dočítatal som sa len samé pozitíva s mentalnych (alebo dusevnych) pocitou nikde sa ale nespajaju s fyzickymi a mna to neuveriteľne záujmami pátram pýtam sa každého o ktorom si myslím že mi vie pomôcť prirodzene poniektori sa na mna čudné pozerajú v zmysle toho že si to domyslam atd. Je to proste pravda!
Moc vám dopredu DAKUJEM za odpovede!!!