Na orgo fórum jsem narazila před pár dny. Procházím, pročítám, přemyšlím... a zdají se mi sny.
První sen: Jsem s někým na louce, ten někdo pochybuje o účincích orgonitu. Máme s sebou letadlo, takový ten modýlek na létání. (Podotýkám modelář nejsem a viděla jsem to párkrát, vím, že v tom je nějaká baterka, která když se vybije, tak letadlo už nelétá.) Letadlo má křídla z orgonitu. Když létá, vůbec nespotřebovává tu baterku, prostě nespotřebovává energii. Je to měřitelné nějakou ručičkou - že energie neubývá. Pak pouštím letadlo proti větru, aby se zase rozletělo a letadlo se roztříští. Jen tak ve vzduchu. (???)
Druhy sen, tu samou noc: Jsem na stavbě, vidím rozestavěný dům, sloupy asi ze železobetonu. Stropy mezi přízemím a prvním patrem se tam budou dělat z orgonitu. Ješte v tom snu analyzuju: to bude strašně drahé, jakou to bude mít nosnost? Dokonce mi v tom snu nacvakává i nějaké řešení, něco s pláty kovu, ale to už teď zpětně nejsem schopná sledovat.
Každopádně tohle mě celkem pobavilo. Já jsem profesí stavař, tak jsem si představila. jak do technické zprávy píšu věty typu: Objekt bude založen na základových pasech z prostého betonu. Porjektant navrhuje do základů zabudovat 8 ks orgonitu o velikosti minimálně 4 cm v průměru. Složení orgonitů: ....
Nebo: navržená skladba podlahy (odspodu): 10 cm podkladního betonu, hydroizolace, geotextilie, orgonit (izolace proti DOR), tepelná izolace, ...

(Nebo si myslíte, že by orgonit měl být až nad tepelkou?)
Třetí sen dnes v noci: Ve snu odlévám své první 4 ks orgonitů. Jakmile je vyklopím, začne se oblačnost nade mnou rozestupovat, je to neuvěřitelné, až mystické. Mám obrovskou radost. Když se nade mnou udělá veliká díra, vidím přímo nad sebou vrtulník. Byl tam celou dobu, jen jsem ho přes ty mraky neviděla. Utíkám domů, doma sotva stihnu manželovi povědět co se stalo a vidím siluety vojáků nebo policistů po obou stranách domu. Zvedám ruce nad hlavu a vycházím ven. Venku jsou zástupy lidí, celou čtvrť lidí vyhnali z domů a někam nás vedou. Snaží se přitom vzbudit v lidech důvěru, sice nás drží zbraněmi, ale je to jakoby pro naše dobro. Pak po nás (už v nějaké místnosti) chtějí naše osobní údaje. Říkám, že se mi musí nejdřív prokázat oni, že občanku po mě může chtít jen policie. Když se mi prokážou, tak povídám: a to všechny tyhle lidi tady držíte kvůli mě? A lidem okolo (spousta jich pobouřeně odešla po mojí poznámce a začali se ode mě odtahovat, jakobych byla minimálně terorista s odjištěným granátem) povídám, že ti co nás tu drží museli vidět, že to jsem jen já, že mě celou dobu od výroby až domů viděli a že nechápu, proč tu drží všechny ostatní. A pak se sen přerušil, ale mám z toho dobrý pocit. Ti, kteří neodešli, mě vnímali.
Tak pěkný den všem a krásné sny