jenže, je to docela spekulativní, oni se mohli vypařit i bez mé pomoci, jak se někdy stává, takže nevím, ač bylo by příjemné kdyby to takhle vážně šlo
 jenže, je to docela spekulativní, oni se mohli vypařit i bez mé pomoci, jak se někdy stává, takže nevím, ač bylo by příjemné kdyby to takhle vážně šlo  také když jsem ´´přitvrdila´´ tak jsem zřejmě viděla částečky ´´energie´´, které lítaly kolem mě, takové světélkující body
 také když jsem ´´přitvrdila´´ tak jsem zřejmě viděla částečky ´´energie´´, které lítaly kolem mě, takové světélkující body 
máte s tím někdo zkušenosti?
nebo to taky zkuste

já to vidím tak na 70% normální jev
a 30% že to vážně jde způsobit myslí

jsem skeptická, protože je to docela šílenost
 ale i tak mi to dělalo radost
 ale i tak mi to dělalo radost  

ale pred tym som o tom cital takze som vedel o co ide, ja som si dost pomohol aj tym ze mam poskodenu rohovku bohuzial. Rozpustit mraky ssilou vole sa mi podarilo viac krat, ale tak neviem mozno to bolo tym ze skoro stale mam okolo seba nejake orgonity
  ale pred tym som o tom cital takze som vedel o co ide, ja som si dost pomohol aj tym ze mam poskodenu rohovku bohuzial. Rozpustit mraky ssilou vole sa mi podarilo viac krat, ale tak neviem mozno to bolo tym ze skoro stale mam okolo seba nejake orgonity  Žádné (čás)tečky jsem sice nepozoroval, ale pár mráčků jsem rozpustil. Nechtělo se mi ven, bo byla zima. Tak jsem to zkusil normálně přes okno. Zkoušel jsem to různě, abych nějak vyloučil, že to byla náhoda. Vybral jsem si třeba dva podobně velké vedle sebe a jeden jsem rozpustil. Nebo sem si vybral jeden o dost větší a rozpustil se dřív, než ty malé. Zkusil jsem jeden velký ve větší dálce a taky jsem ho rozpustil. Nebo spíš -- rozpustil se. Nevím, jak moc jsem tomu pomohl. Nevím, co si o tom mám myslet.
  Žádné (čás)tečky jsem sice nepozoroval, ale pár mráčků jsem rozpustil. Nechtělo se mi ven, bo byla zima. Tak jsem to zkusil normálně přes okno. Zkoušel jsem to různě, abych nějak vyloučil, že to byla náhoda. Vybral jsem si třeba dva podobně velké vedle sebe a jeden jsem rozpustil. Nebo sem si vybral jeden o dost větší a rozpustil se dřív, než ty malé. Zkusil jsem jeden velký ve větší dálce a taky jsem ho rozpustil. Nebo spíš -- rozpustil se. Nevím, jak moc jsem tomu pomohl. Nevím, co si o tom mám myslet.