Tmavá čára před letadlem
Tmavá čára před letadlem
nevim kam to napsatna tomhle foru nejsem aktivni ale mam dotaz....dneska kdyz sme se byli s kamaradem koupat tak si tak pozoruju chtrails a koukam....nevim co to ma bejt ale pred letadlem co praskovalo byla tmava cara ktara vypadala tak jako by tomu ledadlu rozrazela cestu nebo co...a nebo a nebo byla pred letadlem normalne presna cara bez mraku...hodne uzka jako byste ten mrak rozsekli a to skvirou ktera byla prave i nejak divnetmava letelo to letadlo co praskovalo...tak se ptam co to bylo? videli ste to nekdo taky?
omluvte prosim muj pravopis
omluvte prosim muj pravopis
Re: Tmavá čára před letadlem
je to odraz slunce od te cary co prave strika na ten mrak, na tom to jde videt nejvic, nebo na dalsi chemku se to muze odrazet, a nekdy je to dokonce videt i na "modre" obloze, protoze ta je i pres to ze na ni nejsou cary stale plna bordelu tak se na ni ten cerny "stin" muze objevit... mam tyhle jevy na par fotkach, je to i dukaz ze jsou v tom ty kovy
aha diky
jsem to prave taky jednou videla a celkem me to vydesilo:-D prave na modry obloze tak si rikam no na obloze to prece nemuze bejt stin:-D
"život je jako jedna velká LAN párty" by me...
a neni to nejaký divný, že odraz slunce = stín? spíš by to měla být světlejší čára, pokud je to odraz slunce ....
jo to je presne ono
no je to tam jasne videt, vzdy to zalezi na uhlu slunka... nejak to tu caru odrazem promitne na deku nad sebou
mam jedno foto a tomu teda nerozumim protoze tam leti chemtrails a do KRÍŽE! leti ta černe čára. jak to najdu tak to hned dodam.
spíš pod sebou. To svinstvo padá dolů. krásně je z těch fotek vidět co plave ve vzduchu.ercecko píše:no je to tam jasne videt, vzdy to zalezi na uhlu slunka... nejak to tu caru odrazem promitne na deku nad sebou
no asi to bude tak, ale vzdycky kdyz jsem to videl, tak letadlo letelo pod tou dekou (bylo jasne videt) a cerny "odraz" byl na te dece nad nim... tak nevim jak to je...
mimo tema: ma tu prset a na snimcich je uz delsi dobu nad casti moravy oblacnost protrhana a litaji tu helikoptery
mimo tema: ma tu prset a na snimcich je uz delsi dobu nad casti moravy oblacnost protrhana a litaji tu helikoptery
kde konkrétně létají a jaké typy? vojenské?ercecko píše:mimo tema: ma tu prset a na snimcich je uz delsi dobu nad casti moravy oblacnost protrhana a litaji tu helikoptery
vojenske to nebyly, ty tu litaji minimalne jednou tydne vecer a hned dve vedle sebe a hodne nizko.. ale to uz se delo pred tim nez jsem giftoval a vzdy jen preleti.. tyhle tu krouzi dokola a pak nekam zmizi
- Galliano
- Kontaktovat uživatele:
Podle mě je to jenom stín, kterej vrhá samo letadlo anebo i to svinstvo, co nechává za sebou... Nic záhadnýho bych v tom neviděl.
Pravda ale je, že to záhadně vypadá...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com
probuzeni.blogspot.com
právě že to je trochu záhada - kolikrát je slunko úplně jinde kam to vrhá stín... spíš bych řekl je to nějaký lom světla od těch sraček kovových z chemtrailsůGalliano píše:Podle mě je to jenom stín, kterej vrhá samo letadlo anebo i to svinstvo, co nechává za sebou... Nic záhadnýho bych v tom neviděl.