co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
napětí ze země, cívka omotaná kolem krystalů v základně z drátu 1mm a míň. Funguje to
Ještě by mě zajímalo: kolik je závitů na krystalu, vývod drátu od krystalů z trubek je dírou v Cu víčku?, oba konce drátu se zabodnou do země - jak daleko, event. hluboko od sebe, (vzdálenost či rozdílná hlouba dle mě vytváří el. potenciál - mám okoukáno z vysoušení zdí domů). Dík.Michael píše:napětí ze země, cívka omotaná kolem krystalů v základně z drátu 1mm a míň. Funguje to
Tohle mám ověřeno, chce to ale experimentovat: v základně CB jsou 4 krystaly, na každém 4 závity, vývod je zvrchu, zalitý pryskyřicí a zasypaný šponami. V zemi tak 50 cm od sebe zakopáno.Ještě by mě zajímalo: kolik je závitů na krystalu, vývod drátu od krystalů z trubek je dírou v Cu víčku?, oba konce drátu se zabodnou do země - jak daleko, event. hluboko od sebe, (vzdálenost či rozdílná hlouba dle mě vytváří el. potenciál - mám okoukáno z vysoušení zdí domů). Dík.
chysta se na nas celkem poradna oblacnost.. v britanii uz par dni je stale pruhovana obloha.. tak uz se do ovzdusi rozptylujou podpurny sracky..
Takže jestli tomu dobře rozumím, nejde o krystaly v trubkách, ale o 4 krystaly mimo, pod trubkami?Michael píše:Tohle mám ověřeno, chce to ale experimentovat: v základně CB jsou 4 krystaly, na každém 4 závity, vývod je zvrchu, zalitý pryskyřicí a zasypaný šponami. V zemi tak 50 cm od sebe zakopáno.Ještě by mě zajímalo: kolik je závitů na krystalu, vývod drátu od krystalů z trubek je dírou v Cu víčku?, oba konce drátu se zabodnou do země - jak daleko, event. hluboko od sebe, (vzdálenost či rozdílná hlouba dle mě vytváří el. potenciál - mám okoukáno z vysoušení zdí domů). Dík.
- potravina
- Kontaktovat uživatele:
pozoruju to z anglie a ze země to vypadá vcelku nechutně. a lidi pořád nic, jako by to bylo normální...taky mi teď je z těch sra..k celkem nedobře. na cestě je ale zapper tak snad trochu pomůže...ercecko píše:chysta se na nas celkem poradna oblacnost.. v britanii uz par dni je stale pruhovana obloha.. tak uz se do ovzdusi rozptylujou podpurny sracky..
i fluff you all a můj kousek ku šíření http://www.orgoknight.com/
přesně takAerosmith píše:Takže jestli tomu dobře rozumím, nejde o krystaly v trubkách, ale o 4 krystaly mimo, pod trubkami?Michael píše:Tohle mám ověřeno, chce to ale experimentovat: v základně CB jsou 4 krystaly, na každém 4 závity, vývod je zvrchu, zalitý pryskyřicí a zasypaný šponami. V zemi tak 50 cm od sebe zakopáno.Ještě by mě zajímalo: kolik je závitů na krystalu, vývod drátu od krystalů z trubek je dírou v Cu víčku?, oba konce drátu se zabodnou do země - jak daleko, event. hluboko od sebe, (vzdálenost či rozdílná hlouba dle mě vytváří el. potenciál - mám okoukáno z vysoušení zdí domů). Dík.

nechapu ty lidi tam... zvrchu to vypada silene, mas nejake fotky toho zespodu? a kde tam nejvice pobyvas? na zapade ostrovu (ta nejmene obydlena cast - vsadim ze ze s hoodne techniky na ovladani pocasi) se mi zda ze to potrebuje aspon 5 cb je to tam sileny haarp, kdyz zvrchu sleduju jak se nad anglii sleha umela oblacnost jejiz "zakladna stoji na miste" a jen se to zvetsuje, pricemz ostatni oblacnost pline dal.. je to naprosto napadne, nelze poprit ze tohle priroda nedela... naprosta vetsina oblacnosti co jde do stredni evropy jde z anglie, ta by potrebovala hooodne orgonitu a bylo by v teto oblasti po starostechpotravina píše: pozoruju to z anglie a ze země to vypadá vcelku nechutně. a lidi pořád nic, jako by to bylo normální...taky mi teď je z těch sra..k celkem nedobře. na cestě je ale zapper tak snad trochu pomůže...

dnes stejnym stylem pruhovana i CR... zrejme proto, ze dest se nedarilo udelat a az ted ve vecernich hodinach zaprselo, jak sem videl na vebkach treba z liberce.. i kdyz u nas zatim ani kapka..
- potravina
- Kontaktovat uživatele:
nazdárek, pár fotek mám tady: chemka moc jsem toho zatím nenafotil.žiju v Norfolku, severovýchodně od Londýna.je tu kupa anglických a amerických základen. asi patnáct Km ode mě je aj velkej golfovej radar, na kterej se brzo chystám. lidi mi tu říkali, že když jedou okolo, tak jim chcípají motory u auta, podivný.pak je tu jedna podivná elektrárna nad kterou vznikají elektrický bouřky a lidem okolo hodně hrabe.... s CéBéčkama mi to bude asi trochu trvati, pracuju jako dobrovolník, tak je nedostatek financí, do pár měsíců bych tu ale jeden měl mít. zatím jsem ogiftoval několik nepěkných věží v okolí a jeden menší vojenský radar. snažím se tu po anglických fórech sehnati lidi co by mi s tím pomohli, je to věru potřeba!ercecko píše:nechapu ty lidi tam... zvrchu to vypada silene, mas nejake fotky toho zespodu? a kde tam nejvice pobyvas? na zapade ostrovu (ta nejmene obydlena cast - vsadim ze ze s hoodne techniky na ovladani pocasi) se mi zda ze to potrebuje aspon 5 cb je to tam sileny haarp, kdyz zvrchu sleduju jak se nad anglii sleha umela oblacnost jejiz "zakladna stoji na miste" a jen se to zvetsuje, pricemz ostatni oblacnost pline dal.. je to naprosto napadne, nelze poprit ze tohle priroda nedela... naprosta vetsina oblacnosti co jde do stredni evropy jde z anglie, ta by potrebovala hooodne orgonitu a bylo by v teto oblasti po starostechpotravina píše: pozoruju to z anglie a ze země to vypadá vcelku nechutně. a lidi pořád nic, jako by to bylo normální...taky mi teď je z těch sra..k celkem nedobře. na cestě je ale zapper tak snad trochu pomůže...
i fluff you all a můj kousek ku šíření http://www.orgoknight.com/
2.10.09.brno 7:30
http://picasaweb.google.cz/orgonitt/DRChem#
Zdravím,
jsem tady nová..takže se zatím jenom rozhlížím.. Možná si to jenom namýšlím, ale v poslední době na sobě pozoruji, že se mi hůř dýchá (jsem nekuřák) a pořád cítím kolem sebe jakoby závan nějakého chem. prášku a kovovou chuť v ústech .. je to stále jenom chvilku..no, a a asi tak 2 týdny se nemůžu zbavit bolesti v krku.. takže práškovat se jim daří úspěšně.. V mém okolí se spíš rozmohla angína, většina známých marodí včetně dětí..
Zvažovala jsem očkování, ale po přečtení Vašich příspěvků, jsem změnila názor.. 
jsem tady nová..takže se zatím jenom rozhlížím.. Možná si to jenom namýšlím, ale v poslední době na sobě pozoruji, že se mi hůř dýchá (jsem nekuřák) a pořád cítím kolem sebe jakoby závan nějakého chem. prášku a kovovou chuť v ústech .. je to stále jenom chvilku..no, a a asi tak 2 týdny se nemůžu zbavit bolesti v krku.. takže práškovat se jim daří úspěšně.. V mém okolí se spíš rozmohla angína, většina známých marodí včetně dětí..

co misto ockovani treba KOLOIDNI STRIBRO(celkem drahy na netu),MMS(taky na netu ale podstatne levnejsi na to co to umi
).

uplne stejna obloha i tady... pak se to doplnovalo a cely den se na tom tvorily mraky... naprosto napadne a stejne je to kazdemu jednoslurm píše:2.10.09.brno 7:30
jo a nemocnych lidi je ted silene moc.. a ti co nebyli minuly tyden jsou tento atd.. jestli to nuti hodne lidi k ockovani tak potespanbu..
je to den co den hruba sada, sypou kurvi
http://picasaweb.google.cz/orgonitt/Brno1745#
http://picasaweb.google.cz/orgonitt/Brno1745#