Pekny den.

. este stale si neodpovedel na moje otazky ohledne funkce dorgonitu. uz vis konecne co je vubec orgon? (mala napoveda: funguje to presne opacne jako elektrina (NEGATIVNI entropie), coz je dalsi dukaz, ze vubec nemate poneti o tom co se v dorgonitu vlastne deje). jonizace vzduchu se take nekona (potvrdil to i "ondrej"), trubky stahuji neustale orgon z atmosfery, dorgonit ho meni na ORANUR/DOR. neni na tom nic mystickeho
 . este stale si neodpovedel na moje otazky ohledne funkce dorgonitu. uz vis konecne co je vubec orgon? (mala napoveda: funguje to presne opacne jako elektrina (NEGATIVNI entropie), coz je dalsi dukaz, ze vubec nemate poneti o tom co se v dorgonitu vlastne deje). jonizace vzduchu se take nekona (potvrdil to i "ondrej"), trubky stahuji neustale orgon z atmosfery, dorgonit ho meni na ORANUR/DOR. neni na tom nic mystickeho   vazne si myslis ze to nema zadny vpliv na globalni klimu? vyznas se aspon trosku v metereologii a nebo jen stale odrikavas svoji mantru, kterou si nekde slysel? (nemluvne o tom jaky vplyv na ni ma atmosfericky nebo galakticky orgonovy proud)
 vazne si myslis ze to nema zadny vpliv na globalni klimu? vyznas se aspon trosku v metereologii a nebo jen stale odrikavas svoji mantru, kterou si nekde slysel? (nemluvne o tom jaky vplyv na ni ma atmosfericky nebo galakticky orgonovy proud) 
  .  Asi budeme muset čekat až je to prestane bavit. Opet hrozí hnus!.....davejte si všichni na silnici pozor!!!!!
.  Asi budeme muset čekat až je to prestane bavit. Opet hrozí hnus!.....davejte si všichni na silnici pozor!!!!!

Ale veď sa nerozčuľuj myslel som to dobre...Netvrdím že nemáš v niečom pravdu možno vo všetkom...Nemám ako dokázať opak... Isté je že to zachránilo pred podplavením veľa domov.kolosjackos píše:ot
nehodlam o dorgonite diskutovat i v tomhle vlaknu. mel by sis konecne precist aspon CORE od reicha a pak se hrat na moudreho. uz sem vicekrat psal ze to "silene" pocasi nezavinuje jenom HAARP ale hlavne ORANUR/DOR a dorgonit ho vesele produkuje
krome toho 2010 se delo priblizne to same maj/jun a to jeden orignal croftcb uz byl v zahrade a mimochodem sem este ani jeden dorgonit (krome sundani trubek s cb) z okoli neodstranil. tvoje narazka nedava zadny smysl.