Člověk po delší době koukne do normálních novin a co tam hned nenajde..
http://aktualne.centrum.cz/domaci/pocas ... ?id=649422
Jak jim to můžou vůbec normální lidi zbaštit? Zítra (dnes) je v plánu 22°-25°C a v příštím týdnu "očekáváme" sníh - "..odpolední teploty se budou zastavovat jen v intervalu 8 až 13 °C."
Tak si tak říkám, že je vážně škoda, že je nás zatím jen pár co to vidí, protože jen úplný blázen by si myslel, že tohle je běžná příroda. Ani ten týden mezi letními teplotami a sněhem

Přijde mi to už úplně do nebe volající.
Trochu jsem se tu rozohnil (jde to snadno), protože takovéhle věci a úplná nevědomost všech okolo .. špatná kombinace.
Každopádně nechci tu nechávat jen oheň, proto i trochu vody.. V poslední době každý z nás běžně může vnímat hromadu změn ve všem.. je to vidět, je to cítit.. vše je v pohybu. Všechno se mění a my též. (více než kdykoliv dřív, čím dál tím víc se vše urychluje a vylaďuje) Co ještě včera bylo neměnným zákonem, dnes je jen rozplynulou iluzí dávno zapomenutých dob, je proto jen otázkou času, kdy i tahle nabubřelé bublina splaskne a lidé se dozví skutečnou pravdu. Kdy lidé zjistí, kdo skutečně jsou, probudí se ze svého spánku a naplní své životy. Vše je jen otázkou času a ten je nyní více než na straně Změny a transformace všeho na vyšší podobu. Konec už proto strachu a hněvu .. zastaralým schématům, ale začátek lásky a míru v našich srdcích a nejen v nich, začněme tvořit lepší svět.

Na zítřejší den a i všechny, jež ho budou následovat, nechť jsou naplněné světlem, láskou a vyšším uvědoměním
Tak ještě mi to nedá, nedat sem jedno starší video, které to vše okolo dokonale vystihuje. (předem říkám, nikomu ho nenutím, je to jen takové doplnění slov výše) Po straně je text, stačí rozbalit.
Je to vskutku více než pozitivní píseň. Tak na zítřejší den