Bude stačit pár TB, nebo HHG a v bližším okolí ( do 50 km) jedno CB a je vymalováno. Si myslímMike.Jt píše:proč má chuť kolem toho dát šest CBček

Bude stačit pár TB, nebo HHG a v bližším okolí ( do 50 km) jedno CB a je vymalováno. Si myslímMike.Jt píše:proč má chuť kolem toho dát šest CBček
Koukala jsem se na animaci a aspoň podle pohybu oblačnosti nad Polskem a Ostravskem se oblačnost nepohybuje od udaného bodu, ale naopak k němu.Michael píše:hádankavšimněte si pravidelných vlnek vycházející severovýchodně z půsečíku přímek a hádejte co tam leží![]()
Vlnky obecně neukazují aktivitu vytváření proudění určitým směrem.SmiWin: Koukala jsem se na animaci a aspoň podle pohybu oblačnosti nad Polskem a Ostravskem se oblačnost nepohybuje od udaného bodu, ale naopak k němu.
ten opar je z chemtrails, píšou o něm skoro na všech zahraničních fórech o orgonitecham2 píše: Pokud máte někdo kontakty na meteorology, zeptejte se jich, proč je třeba tady na Moravě neustále nad obzorem vidět šedavý "opar",
a proč je tento opar vidět téměř denodenně (i v létě), ačkoli ještě před rokem, dvěma to tu nebylo, případně jen pár dnů v roce, nebo pouze když člověk vylezl na vrchol Vysokých Tater.
Co způsobilo podle nich tu náhlou změnu???
Prepáč ale s týmto nesúhlasím.To isté sa deje aj na sk a to žiadna fabrika v okolí tu nie je.A aj keby bola nemožno zamienať z chemizáciou ovzdušia.Stačí sledovať oblohu.Totálny blud.SmiWin píše:Tak ta tkanina vzniká nejspíš tak, že jsou 2 vrstvy mraků nad sebou a pohybují se navzájem vůči sobě v jiném směru - tady nejspíš v pravém úhlu. Otázkou je, jak takový vzorek vypadá při pohledu ze země. Co vím, tak jsou občas rozeznat vlnky, ale s kostičkami jsem ještě neměla tu čest.
Co se oparu týká, v nedávné době někde proběhlo, že ČR byla EU kritizována za vysokou míru znečištění polétavým prachem. A zrovna minulý týden byla na Ostravsku opět vyhlášena smogová situace (přitom několik let se o smogu nějak nemluvilo). Několik lidí, se kterými se znám a kteří žijí na střední a severní Moravě tvrdilo, že svinstva z Mitallu a dalších fabrik v poslední době přibylo. Tudíž si myslím, že je docela dobře možné, že opar/zákal má původ na zemi, ne ve vzduchu a to v průmyslových a dopravních zplodinách.
Možná by stálo za to, sledovat závislost výskytu oparu na koncentraci prachu (a dalších látek) ve vzduchu. Mapy a tabulky jsou volně dostupné na webu čhmú. Nakonec, můžu se nenápadně zkusit poptat neb dle hesla "poznej svého nepřítele" se mi podařilo dostat k jistým kontaktům a občas se člověk dozví zajímavé věci (i když asi ne tak zajímavé, jaké se občas objeví tady).
A teď česky...sophia píše:Ono ta fotka klame, nahoře je velká koule ve které je to největší svinstvo viz:
Hlavní technické parametry radiolokátoru
vysílač - magnetron laditelný v pásmu 5,450 - 5,825 GHz, pracovní frekvence kóty Skalky je 5,655 GHz, vlnová délka 5,3 cm, impulsní výkon 250 kW s délkou impulsu 2,0/0,85 mikrosekund, nastavitelná opakovací frekvence 250 - 1200 Hz
přijímač - řešen jako superheterodyn se stabilním místním oscilátorem a koherentním detektorem s citlivostí lepší než 109 dBm, šumové číslo 4 dB, mezifrekvenční kmitočet 30MHz, šířka pásma (přepínatelná dle opakovací frekvence) 0,6 / 1,5 MHz, dynamický rozsah logaritmické amplitudové charakteristiky vyšší než 85 dB
anténní systém - kruhový parabolický reflektor s trychtýřovitým zářičem, průměr antény 4,2 m, šířka anténního svazku 0,8°, zisk antény > 44 dB, polarizace horizontální, ovládání antény - v azimutu 0-6 ot./min. - 0 až 360°, v elevaci -2 až 90°
No a pokud vím tak tam přibližně 15 kg orgonitu je, ovšem asi by to chtělo krapet víc
Zespodu to vypadá taky jako tkanina, kostičkové mraky, někdy je vidět i ta jakoby mřížka, stejná jako na sat (nemyslím ted samozrejme mrizku z chemtrails čar).Tak ta tkanina vzniká nejspíš tak, že jsou 2 vrstvy mraků nad sebou a pohybují se navzájem vůči sobě v jiném směru - tady nejspíš v pravém úhlu. Otázkou je, jak takový vzorek vypadá při pohledu ze země. Co vím, tak jsou občas rozeznat vlnky, ale s kostičkami jsem ještě neměla tu čest.
Určitě se poptej. Hlavně se zeptej, proč je to teď tak pravidelně a často, když před 2 roky to nebylo nebo velmi vyjímečně....je docela dobře možné, že opar/zákal má původ na zemi, ne ve vzduchu a to v průmyslových a dopravních zplodinách. ... Nakonec, můžu se nenápadně zkusit poptat neb dle hesla "poznej svého nepřítele" se mi podařilo dostat k jistým kontaktům...