tachyony
Re: tachyony
tachyonizované haraburdí od Wagnera normálně funguje jak psáno jest. Mám tu několik věcí...
-
Ak mi da niekto aspon aky taky navod, som ochotny do toho investovat cas aj peniaze a spravit repliku, a hodit sem na server.

Ptal ses Mike vůbec na ty věci co se prodávají nebo na tachyony jako termín odborné debaty?
respektivě oboje. Zajímá mě to jako částice sama o sobě. +pak jestli to co vyrábějí opravdu funguje.
výrobní proces sem hledal ale bohužel nidke nidko nepíše kde že se ten tachyonový generátor vezme. Mno na stromech asi neroste.
Jestli ondřeji máš nějak podrobnějc popsanej ten postup výroby tak sem s ním.
výrobní proces sem hledal ale bohužel nidke nidko nepíše kde že se ten tachyonový generátor vezme. Mno na stromech asi neroste.
Jestli ondřeji máš nějak podrobnějc popsanej ten postup výroby tak sem s ním.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
tachyony od wagnera fungujou, ale jsou asi tak 100x předražené než by bylo zdrávo
. Taky je kravina, že jedině tachyony od wagnera jsou ty pravé, jediné, funkční a unikátní bla bla bla..... orgonit je +- to samé za zlomek ceny...

jj mě se to taky zdálo extra předražené. Proto mě napadlo jestli bych to uměl vyrobit.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Hox: to jsou dvě naprosto odlišný věci, nechápu proč mají lidi tendenci je míchat dohromady...
no, možná jsou na odlišném základu, ale podle mě působí na lidi podobně. Já necítím energie, takže to přímo porovnat nemůžu, ale jedna známá které se dostalo do rukou oboje to zhodnotila ve smyslu že tachyony jsou sice zajímavá energie, ale nic unikátního, že je dost srovnatelných věcí. Jinak tachyony nejsou imho žádný zázrak, na někoho a něco to funguje, na něco ne. mě nepomohly ani zbla, a když tak jen vytáhnout peníze z peněženkyOndřej píše:Hox: to jsou dvě naprosto odlišný věci, nechápu proč mají lidi tendenci je míchat dohromady...

normálně, pár jsem jich koupil a zkoušel..Mike.Jt píše:v jakym smyslu si s nima přišel do styku ?
už je to pár let, ale měl sem tu základní buňku, pak nějakou tu vodu na pití, silica gel a jakousi podložku na sezeníOndřej píše:A cos koupil?