CHEMTRAILS ::::::::::✈
Re: CHEMTRAILS ::::::::::✈
I ty konspirační teoretiku! To je přece dým z Arnoldova doutníčku!Tauri píše:Tak co říkáte na tohle, je to chemtrails nebo ne Terminátor 2
Ne. To je čistokrevná kondenzační stopa způsobená spalinami jeho raketové koloběžkyOndřej píše:To je přece dým z Arnoldova doutníčku!

ADMÍÍÍN!!! Tenhle off-topic tu nemá co dělat!

A viděli jste film Muži v říji? Úplně na začátku tam hlavní postavy stojí u auta domlouvajíc se na stavbě nové silnice a nad hlavami přes celou oblohu pomalu proléta letadlo s chemem za ohonem, stojí za to 

já trošku odbočím od terminátora, mám modifikovaný foťák, který snímá infraspektrum světla, to co oko nevidí, dnes jsem se kouknul na oblohu a uviděl jsem mlžné stopy po letadlech, jelikož infra nejde z oblohy, je jen odražené, tak jsem cvaknul oblohu, je tam teda krásně vidět ten sajrajt, takže pokud někdo dnes bude unavený a bude mu dolet hlava, není se čemu tedy divit... užijme si tedy sluníčka, DOKUD JE 
Tady je ta infra fotka

Tady je ta infra fotka
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
Tak jsem po pár hodinách šel otevřít okno a nestačil se divit
vzal infra foťák abych opravdu viděl kolik tam toho je
jo infra je zkrátka jiný svět
takže takhle to vypadalo pár hodin od fotky z předchozího přízpěvku ... pořád nevěříte na chemtrails, tak vysvětlete, proč je tam toho tolik, když včera bylo docela hezky ... to zas bude den
sem se těšil na jasnou oblohu, snad se to rozpustí... ale nenechám si zkazit náladu negativními zprávy, hlavně že je teplo, hezky, neprší, nesněží...
Nad hlavou mi přelétali dvě letadla, tak jsem jedno také cvaknul...

Nad hlavou mi přelétali dvě letadla, tak jsem jedno také cvaknul...
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.
ahoj, viem, ze vo fotaku je infra filter, to viem vykuchat, ale co pouzivas ako filter viditelneho svetla? diky
promiňte za OT, ano můj foťák nemá UV-IR filtr před čipem, pak používám od tm.červenýho po přímo IR filtry(720,850nm), dle toho co chcu fotit... dají se běžně koupit v obchodě s fotopříslušenstvím
To jsou paradni fotky ! Lidi. Lihovy ocet. Koupit. Dat v zahrade na slunicko. Otevrit. Nechat byt. Chemtrails jdou do haje. Agresivnejsi zpusob je vzit rozprasovac. A udelat aerosol battle. Hadejte co - OCET VYHRAVA !

Ten ocet mě začíná zajímat, i když to bude fakt už jen pro domácí využití, když sem se před časem objevil s orgošema, lidi se ptali a já opatrně odpovídal, no při nejhoršim skončili u názoru ať si věřim čemu chci, že si z toho nebudou dělat legraci když to neznají (znám asi fakt tolerantní lidi).............ale až mě někde potkají s octem v rozprašovači a nebude zrovna poslední zvonění, dokážu si představit jak by se tvářili
A s tim poslednim zvoněnim mě napadlo, v Jihlavě sou na to hrozně uítlý studenti, ůoni sem potkal dva co měli na zádech velký deratizační nádrže plný octa, tak to budu pozorovat a kdyžtak si všímejte taky jestli budou lítat 

Na blogu od Alue jsem si přečetl pár článků o slunci a když si to dáte do souvislostí s chemtrailsem tak je to další zásadní věc proč sprejují a proč je nutné s tím něco dělat
http://karolinaloskotova.blog.cz/rubrika/zdravi
http://karolinaloskotova.blog.cz/rubrika/zdravi
Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
- truthseeker
Tak tak
a nejen kvůli očím, ale vzhledem k důležitosti vitaminu D pro lidské tělo... zapadá to hezky.

http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
-

zkus sat24.com, na tej tvojí stránce je to zkreslený
na sat24 maj i tu šedivou chemickou deku vidět.

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -