http://www.orwa.wbs.cz/Fotky-z-vyroby.h ... ka=92#foto tady je základ dutého orgonitku, dále tam umístím krystal a měděnou trubku, jak je vidno z nějaké další fotky. Vibrační hodnota u tohoto typu jde až za sedmý level, takže není vhodný pro každého. Neublíží, ale taky nemusíš cítit vůbec nic. Vyzkoušeno,otestováno

.
Předejdu otázkám a zhruba nastíním termín "vibrační úroveň" . Nevím kdo to vymyslel, ale běžně je lidská energetická vibrace na úrovni 3 až 4 a poměrně velké množství žen dosahuje běžně úrovně 5. Tudíž je pro ně vhodný klasický orgonit, který tvoří dokonalý vibrační soulad (píši samozřejmě o situci, kdy se člověk rozhodl souznít se svým orgonitem). Pak tu máme další typy lidí, říkejme jim třeba "duchovní lidé", kteří dokázali pokořit materiální svět, anebo se dokáži tzv. přepínat mezi duchovním a materiálním světem a vibrační úroveň těchto lidí je mezi úrovní 6 až 7. Těmto lidem již klasický orgonitek téměř nic neříká a jak jsem tak bádal, tak mi přišel návod na dutý orgonit, posílený prvkem Cu. Otestováno u "duchovních lidí" oproti klasiku a "jede" jim to. Samozřejmě jsem se setkal i s několika jedinci, kteří i z těchto orgonitků druhé generace cítili jen lehké mravenčení a nedokázali navázat stejnou vibrační úroveň, ale i pro tyto jsem měl v záloze další typ, spíše prototyp který jsem bohapustě nazval "Vesmírné antény". Co se stěmi lidmi dělo, by jste nevěřili. Moje prototypy nechtěli dát z ruky a docela vypadali jako mimozemšťané. Ale o tom někdy jindy, až budu mít dotestováno. Takže dokončím, vibrační úrovně lidí se vyjímečně dostávají i nad úroveň 12, znám minimálně jednoho, ale tam nastává problém v komunikaci. U takovýchto lidí je vhodná forma komunikace telepatii, kdy vnímáte obrazy . Jelikož jakýkoliv pozemský jazyk nemá žádná slova, která by byla schopná přesně definovat myšlenky a dění v tak vysokých vibracích. Ale časem tam dojdou skoro všichni a pak už žádné orgonitky nebudeme potřebovat.
Věřím, že spousta z vás si řekne - co to ten Orwa mele ! Ale vzpomeňte si na to s odstupem času
Áááá teď nevím co jsem vlastně chtěl napsat, takže někdy příště.....
Přeji všem jen krásné dny Orwa