CHEMTRAILS ::::::::::✈
Re: CHEMTRAILS ::::::::::✈
to levi: chemtraili z čarodejníckych kotlov v podobe výparov v tej dobe asi
Prečo je tam quote kocúr, keď som to písal ja? :-OAlfa píše:Přesně tohle mám také na mysli.kocour píše:No veď áno.. ale oblaky normálne vyzerajú inak.. tak prečo všade serinkajú čiary?
Protože to vypadá dynamicky, moderně - narozdíl od starosvětských obláčků... Zní to možná blbě, ale grafiky nějaké chemky vůbec nezajímají, prostě malují to, co je podle nich IN.Alfa píše:Přesně tohle mám také na mysli.kocour píše:No veď áno.. ale oblaky normálne vyzerajú inak.. tak prečo všade serinkajú čiary?
Myslím že jde o cílenou manipulaci s vědomím hlavně v případě animovanejch filmečků a tak. Dokonce fotošopovali snímky bombardérů z Druhé Světové války. Až tak daleko ve své šílenosti jdou. Grafiky v reklamkách bych do konspirace asi nezahrnoval žejo
Jenže co... stejně budem za blázny dokud to někde nepraskne. Jenže asi to jen tak nepraskne. Media jsou kontrolovaný a ovčani radši usoudějí, že blázni. Jsme. My.
Jenže co... stejně budem za blázny dokud to někde nepraskne. Jenže asi to jen tak nepraskne. Media jsou kontrolovaný a ovčani radši usoudějí, že blázni. Jsme. My.
Hm tak to mlíko je spíš o tom, že vidíme to co chceme vidět. Protože autor měl dozajista na mysli sluneční paprsky (už proto, že zjevně vychází z jednoho bodu).
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Když se na ty obrázky podíváte pořádně, zjistíte, že to udělal stejný autor ve stejném kreslicím programu. Takže v tom bych spiknutí nehledal.sophia píše:na slunko to moc nevypadá
A co se týká vyjádření Slunce -- nechte děcko nakreslit sluníčko a pak to zpracujte "umělecky" nebo schématicky.
Mně spíš zaujalo to spojení "čerstvé" mléko a krabice (která právě teď vypadla z krávy)
-
-
Další z US patentů na chemtrails , http://orgo-net.blogspot.com/2010/10/da ... rails.html