Prosím o Váš názor
Re: Prosím o Váš názor
Orgonet jasně píše, že jsou to jeho stránky a že si tam může dávat nebo nedávat co chce (v tom smyslu). Takže je na něm, jaký k čemu zaujme postoj. Každý děláme něco trochu jiného, každý máme čas na něco jiného (co nás zajímá) a každému něco jiného dává něco navíc.
Orgonet rozhodně na svých stránkách má věci zajímavé. Vžijte se do jeho situace -- je obtížné se vyhnout tomu, že tam občas umístí něco, co není pravda.
Orgonet rozhodně na svých stránkách má věci zajímavé. Vžijte se do jeho situace -- je obtížné se vyhnout tomu, že tam občas umístí něco, co není pravda.
- truthseeker
To rozhodně a nikdo myslím netvrdí opak, je to nakonec jen a jen na něm... já osobně ho určitě navštěvovat nepřestanu.
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Tak samozřejmě že si tam orgonet může dávat co chce, ale pokud to budou takový výplachy, tak potěš pometlo... Dřív jsem pod to psal svoje názory, ale jak mě orgonet začal banovat vyprd jsem se na to.
Možná tě ne každý snese Jinde by řekli, že jsi "politicky nekorektní". (Ona současná politika je korektnost sama.)
A co cítí z tohoto?http://2i.cz/2i/i/4d9ccef0/b985c0b44c1d ... 72a1.f.jpg
docela příjemné, hold bílá barva na obrazovce (link nefunguje) Ale je to taková příjemná bílá.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Já bych dala trošku loměnější - tu bílou. Moc to bije do očí.Mike.Jt píše:docela příjemné, hold bílá barva na obrazovce (link nefunguje) Ale je to taková příjemná bílá.
Stačí přece stáhnout jas.petra píše:Já bych dala trošku loměnější - tu bílou. Moc to bije do očí.
pepr píše:Stačí přece stáhnout jas.petra píše:Já bych dala trošku loměnější - tu bílou. Moc to bije do očí.
Jasně, jas, že mě to hned nenapadlo...
to sme řešil o v jiným topicku. Je to víceméně k ničemu.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -