Nikoliv
Zde pomůže jen tečka mezi blinkry .......

.
. .
. , že nebudeš příspěvky již mazat, co juhéle? To velký kluci nedělají:-) Máme tě rádi, buď tady s náma. Ono tě to posune aniž by jsi něco pozoroval:-)
, že nebudeš příspěvky již mazat, co juhéle? To velký kluci nedělají:-) Máme tě rádi, buď tady s náma. Ono tě to posune aniž by jsi něco pozoroval:-) , ale koukam, že to spinká, tak jak radíš velký kolosáku...
, ale koukam, že to spinká, tak jak radíš velký kolosáku...
 , vim zní to jako scifi, ale......Dobro se nedá porazit, v te podobe, do které me bylo umožneno nahlednout, ale proč to přiživovat, aby se to midlilo ještě nekonecne dlouhou dobu. Za nás, kdo si to zasloužíme, nahoře umírají celé narody(i malé civilizace), které čelí obrovské přesile zla, ale i pres toto vše, to temní nemohou vyhrát. To Stvořitel nedovolí, ale byl oklamán dobrem.
, vim zní to jako scifi, ale......Dobro se nedá porazit, v te podobe, do které me bylo umožneno nahlednout, ale proč to přiživovat, aby se to midlilo ještě nekonecne dlouhou dobu. Za nás, kdo si to zasloužíme, nahoře umírají celé narody(i malé civilizace), které čelí obrovské přesile zla, ale i pres toto vše, to temní nemohou vyhrát. To Stvořitel nedovolí, ale byl oklamán dobrem. , to dá rozum. Můj názor na ty reptylijány
, to dá rozum. Můj názor na ty reptylijány   - nejsou žádný pořádný důkazy. Moc této teorii nevěřím, mě se víc líběj klasický ufouni
   - nejsou žádný pořádný důkazy. Moc této teorii nevěřím, mě se víc líběj klasický ufouni   , alias šediváci. Ty s tou velkou hlavou, to maj možná od chlastu.
 , alias šediváci. Ty s tou velkou hlavou, to maj možná od chlastu.   Bych se ani nedivil, jestli to tady na Zemi sledujou ...
 Bych se ani nedivil, jestli to tady na Zemi sledujou ...   

Ahoj,copak Ti chybi kocurikualexandra píše:Ahojte som tu nova a potrebujem radu velku neviem či som tu spravne a tyka sa to psychickeho bloku
Ak ma niekto,alebo mal niečo podobne napište mi prosim na mail kocurik.ba@azet.sk
Dakujem pekne

Venku prší (dá se to napsat i jinak), tak sem zpět
  Venku prší (dá se to napsat i jinak), tak sem zpět  Mě blok nechybí. Jeden mám doma.
 Mě blok nechybí. Jeden mám doma.   Ale tohle není sranda, ovšem zde na foru nejsou zvěrolékaři, tak nevím ...
 Ale tohle není sranda, ovšem zde na foru nejsou zvěrolékaři, tak nevím ...