Snění

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
ercecko

Snění

Příspěvek od ercecko » 22 dub 2010 20:06

mám trochu stupidní dotaz :-D rano se nechavam budit budikem v mobilu vedle postele (ten je samozrejme vyply,ale mobil se pak sam zapne..) no a pokazde v tom momente jak me budik vzbudi, zapomenu vsecky sny :lol: nevíte, jak udelat, aby k tomu nedocházelo? :) Zkousel jsem si dávat různé songy na budík, nejlépe nejaké "mírné". Třeba zpěv ptáčků - to me vzbudilo po dvou minutách a v tom čase se mi o ptáčcích i zdálo :-D S tim pamatovanim si snu mam sice problem i tak, ale kdyz se o vikendu budim "sam od sebe" tak si minimalne ten poslední pamatuju :) (renfáze). Nemáte s temi sny takyn ekdo problém? :roll:
Muze na to mit vliv i soustava mobilnich a internetovych (wifi a mikrovlny) anten co mam na kopci 500 metru za hlavou kdyz spim, nejake ruseni :-D

sophia

Re: Snění

Příspěvek od sophia » 22 dub 2010 21:36

ercecko píše: Muze na to mit vliv i soustava mobilnich a internetovych (wifi a mikrovlny) anten co mam na kopci 500 metru za hlavou kdyz spim, nejake ruseni :-D
No kurva že může! :lol: To odruš řádně.

Já si teda sny pamatuju dlouho a téměř všechny. A nejen sny. Možná je to blbě a za chvilku si zapatlám hdd. :roll: :?:

Galliano
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Galliano » 23 dub 2010 21:00

Já si sny pamatuju pouze v případě, že jsou natolik intenzivní, že mě v noci vzbudí... Bohužel to jsou většinou sny týkající se strachu (padající stromy v lese, padající letadla, mě honící individua, přítomnost neviditelného děsu).
Tvůj problém RC bude hlavně v tom, že jsi násilně vytrženej ze spánku právě budíkem.
Podle mě sny zapomínáme proto, protože hned po probuzení honem honem vzpomínáme na věci, který ten den musíme udělat, zařídit a zvládnout. Nedáme snu šanci, aby se nám dostal do vědomí. Sen je věc pomíjívá a pro kvalitní zápis si jej musíme co nejdříve a několikrát přehrát (rozuměj vizualizovat). Pokud začneme myslet na všední povinnosti, sen se rozpadá, mizí a ztrácí se ve vesmíru...
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

ercecko

Příspěvek od ercecko » 25 dub 2010 09:32

sophia: jojo pracuju na tom :-D no a s tou pameti, driv (asi 4 roky zpet :lol: ) jsem si pamatoval uplne vsechno, sny i to, co jsem delal predminuly tyden v 5 hodin.. mozna je lepsi, ze ted uz tomu tak neni.. Na hdd se mi dostal nejaky virus :-)

Galliano: díky, moc dobrá reakce.. Ty sny, ze kterých se probudím cuknutím, to znám to jsou vzdycky nejaké psycha :)
Na ten budik si dam zase ty ptacky, to neni tak nasilne jako nejake bici apod :lol:

Hox
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Hox » 25 dub 2010 11:21

tyhle tzv. "noční můry", z kterých se člověk probudí "cuknutí", mají prozaické vysvětlení - když člověk usne, sny jsou to, že se duše odpoutá od těla a jde na "výlet" do astrálních rovin. No a pokud má smůlu a dostane se někam kde je to nebezepečnější, nebo se dostane do hledáčku o mnoho silnějšího "astrálního predátora", setkání s kterým by nemusela ve zdraví přežít, tak zafunguje jako "pojistka" urychlený návrat do těla, kde je v bezpečí. Proto to náhlé probuzení "cuknutím" nebo šokem. často jsou tyhle typy snů celkem drsárny, že vás honí nějaký "démon" nebo něco podobného, no ony to nejsou vůbec "sny", ale děje co se odehrávájí na trochu jiné úrovni.

Odpovědět