Michaeli:
1) Ano, vím kdo jsi.
2) Ty pro mě nepředstavuješ problém.
3) My dva nemáme co řešit.
4) Pravda vítězí.
Aha. No samozřejmě, že to stojí peníze. A je to neuvěřitelně málo za osobní
orgonit sestavený telestétem pro konkrétního člověka, konkrétní přání, případně dle nativního horoskopu. A je to neuvěřitelně málo za talisman schopný změnit lidský život. Chcete dobro, které jak tvrdíte hledáte.. nebo je nechcete? Ono je ohromně snadné na někoho máznout kousek fekálie, aby smrděl...vysvětleno na elyna.wz.cz
Ad. FEEDBACK: Nebudu podceňovat inteligenci a zralost zdejších návštěvníků,
feedback (vzkazy od uživatelů) na mých stránkách
http://internetový obchod mohou jistě vyhodnotit sami.
Příčetné jednince zvu k sobě na web, věřím, že se vám tam bude líbit.
Realita pro skutečné tvůrce je taková:
Na to, aby člověk mohl odlévat orgonity, je ale musí cítit, vnímat, chápat pro jaký účel jsou a musí je mít rád, všechny. To zahrnuje také úctu k práci těch ostatních. Pokud to v sobě někdo nemá - je to špatně. Všechno je energie a brát si talisman od člověka, který krade (nápady, texty, obilí) nebo na ostatní kydá špínu, to je vyloženě hloupé.
Tvořit orgonity je nutné vnímat
jako poslání. Důležitá je motivace. Jednání zdravého člověka musí být legitimní - správné, slušné, zákonné, morální. Pokud někdo dělá opak a ostatní raději mlčí, tak mu jen napomáhají v tom co dělá - a následky pak dolehnou i na ně. Na tato moje slova dojde do konce tohoto roku, dámy a pánové;o)
Někteří z nás mají větší cit, někteří menší. Někteří by si jistě přáli zjistit, které orgonity tedy fungují lépe.. a které hůř. Jestli piezielektrický jev skutečně hraje nějakou roli. Jestli lze použít něco jiného než resin. Jsou tu experimenty s moukou, voskem, sádrou, s různými materiály. Asi je to dobře v tom smyslu, že to může rozvíjet vaši tvořivost, intuici, že nakonec zjistíte, kudy ne. Asi to bude podobné
jako s homeopatiky, kineziologií a reiki.
Orgonity mají spíše spirituální či duchovní význam, než fyzický základ. Koneckonců resin je přece izolátor, že?
Řeknu jednu důležitou věc: bez úcty ke schopnostem někoho druhého nelze rozvíjet schopnosti vlastní. Je to vlastně ta stará a otřískaná věta, dnes už možná fráze "každý, koho potkám, mě v něčem předčí - tak se učím".

p.s. Moje vizitky rozdávají andělé. ;o)
OM MANI PÄME HUNG