Přírodní smůla ze smrků
-
Re: Přírodní smůla ze smrků
@ondrej: ja te pochopil spravne (teda vlastne prekladac seznamu ) http://cgi.ebay.at/500g-KOLOPHONIUM-BAL ... 4aaaacb1f6
ty ceny u "zbozi" sou celkem v poho, zeptam se jich ci mi to poslou aspon na slovacko.
takze dekuji!
ty ceny u "zbozi" sou celkem v poho, zeptam se jich ci mi to poslou aspon na slovacko.
takze dekuji!
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
Ono je to takové trochu morbidní. Ta depilace se dělá posmrtně. Konkrétně u prasátek při zabijačcekozma píše:když napíšu do googlu "kalafuna na depilaci zvířátek"...
ono je to sice pěkný ale smůla z lesa je smůla z lesa. pokud chcete něco co dává hodně dobrou energie tak ty lesní to jsou jedni z nejlepších kousků.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Ja mám skúsenosť s kalafúnou, ona možno je dobrá ale sa mrvý, rosípa stačí ťuknúť do rožteka a odletí. Rozhodol som sa ju používať na výrobu TW.
Napadlo ma použiť kalafúnu do skla a nechať ju tam ako okrasu. Napr. sklo z vonných sviečok. Bude aj pekná ozdoba a hlavne trvácna.
Tiež si chcem objednať živicu od Havla, viete mi prosím poradiť, aká je najvhodnejšia ? Zatiaľ mám tip na na H 834.
Ano tato je dobra....je nizkoemisní a predurychlena, takže nepotrebujes kobalt.Zatiaľ mám tip na na H 834
Když UV4....ta je čirá, dražší a není předurychlená, takže portebujeme k tomu kobalt.
Ahoj
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
Ahoj Sysel,dakujem za radu.Ráno som pozeral, ešte tam nebola žiadna odpoveď, tak som objednal H834. Je to zlé, zmením objednávku? Alebo dobrá voľba? Objednal som 30 kg. Budú z toho CB, TW, a orgonity.
Ahoj, no 30kg neni malo .....co už jsi upekl??...
Ja použivam do WCB TBčka....
Do TW hoto použiješ málo. Do Orgonitů dle jejich velikostí. Když Budeš dělat TBčka - mufiny, uděláš jich dost na pokusy i s WCB , uvidíš.
Tak at se daří
Ja použivam do WCB TBčka....
Do TW hoto použiješ málo. Do Orgonitů dle jejich velikostí. Když Budeš dělat TBčka - mufiny, uděláš jich dost na pokusy i s WCB , uvidíš.
Tak at se daří
-
co to ma spolecne s prirodni smulou
vrchol ignorance gifteru (doslova, ale v nemeckem prekladu gift=otrava) je: myslet si ze W. Reich by neco tak primitivniho jak je DORgonit nedokazal vymyslet!
Ano je to dosť živice, hlavne aby nejaká nechýbala. No tak drahé poštovné treba využiť. Zatiaľ toho nemam veľa spraveného, je tam 9 kusov orgošov z kalafúny vo skle. živica popraskala ako chladla medzi sklom a vyzerá to nádherne. Testoval som kúpený TB rovnakej velkosti a ten čo som vyrobil, a na mojom je o 30 % večší účinok. Je z kalafúny je tam mosadz, krištálová drť a nejaký väčší krištál. Krištál je zatial bez programu, no program bude. Chcel som to robiť už pred rokom a úplne ma to odnieslo inam. Ale po roku sa znova vraciam ku výrobe. Chcem zostrojiť dva krát orgonitový CB min. 7 litrový a pozink 120 cm 5 kus - 6 cm priemer a šiesty jeden kus v strede 7 cm priemer. Budú tam nejaké odchilky, ktoré by mali zvíšiť účinok. Uvidíme. A TW trinity zatiaľ len 4 kusi na našom pozemku ale priemer 6 cm. Tiež sa budú zakopávať ale vlastne vkladať do pozink. odkvapovej rúri, nie plastovej. Tiež to zvýši účinok, plast znižuje dosah. A nabýjanie CB a TW bude zabespečovať Menhírový veľký kmenný kruh, ktorý môže mať silu večšiu ako CB či TW. No v takejto kombinácii to môže robiť zázraky a myslím že ani HAARP nebude mať šancu. TB bolo tiež otestované a to na zrušenie nag. vplivu geopatogénych zón pôsobiacich na mne. Máme takúto zónu presne pod posteľov a vždy ma bolí v olasti krížov keď si ľahnem do postele. Ako som dal orgonit pod posteľ, žiadna bolesť !!! Ďakujem ti za rady aj prianie Sysel. Som rád že sa môžem s vami radiť.
Pribudli ďalšie kalafúnové orgoše. Sú nádherné. Dal by som sem nejaké foto, ale neviem ako. Viete mi niekto poradiť ?
Ďakujem, tež želám krásny deň.