Zdravím všechny lidičky,
stále dumám nad složením orgonitů.Něco mi tam stále nesedí. Různým zkoumáním jsem došel k závěru, že komponenty : křišťál, energ.kameny,měď, hliník,mosaz,bronz,stříbro a zlato, jsou to pravé ořechové pro orgon. Ale jako organická složka mi pryskyřice připadá málo "organická"

.Je to vlastně produkt chemického průmyslu a i když je částečně vyráběn z ropy (tato fosilie je mohutný nosič negativní energie), tak stále se jedná o silně syntetickou látku, obvzlášť polyesterové pryskyřice. Mnohem vhodnější jsou epoxidové pryskyřice (i když jsou dražší). Nejideálnější by bylo sesbírat přímo pryskyřici vytékající ze stromů, vyždímat několik tisíc mravenců, ať máme i přírodní tužidlo a pak by to byly orgonity na úrovni. Ale toto je dosti nereálné, už z důvodů ochrany přírody, nemluvě o pracnosti

.
Tak jsem přišel na takovou malou náhradu, která se mi momentálně osvědčila u HHG.
orgodřevo.JPG
Plochopyramidové HHG jsem po odlití přilepil na podstavec z čistého dřeva. Energie tohoto orgonitu již není pulsační, má mnohem jemnější strukturu a je harmoničtější (nevím jak to přesně popsat)

.Dá se to přirovnat k orgonitům vyrobeným z včelího vosku, které někteří silně zavrhujete

.Kvalita předáváné energie není v její síle, kterou jste někteří schopni cítit, ale v jemnosti a harmoničnosti, kterou plní své okolí a kterou naplňuje živé organismy ve svém okolí.
Pro TB jsem uvažoval o zalití dřevěných koleček (nařežete si je ze smetákové tyčky např.) ve finále, tak aby nečouhala z pryskyřice ven a nemohla zahnívat po umístění do země.
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.