Neustálým experimentováním s údaji teoretickými a uváděním jich v praxi, docházím k novým závěrům o které se chci s vámi podělit. Nebaví mě klikat na odkazy z amíky a zbytku "chytrého" světa a slepě kopírovat v mnoha případech totální nesmysly. No, to jen tak na okraj. Nějaký čas jsme s Elektou zkoumali nejvhodnější tvary pro orgonity a nakonec nás velice překvapila tato skoro kostka Oproti klasickému kulatému TB z něj energie doslova "duní" !!! "Kostka" je o něco menší, ale složení je stejné jako u kulatého orgonitu t.j. v horní části jsou nějaké kameny (achát,růženín,karneol.fluorit,citrín ...) , následuje křišťál a mix hliníkových a mosazných špon. Na této třetí fotce je vidět rozmístění špon v orgonitech. V horní části jsou zality hrubé špony a dole jemné. Takovéto uspořádání je pro absorbci, následné transformování a vyzařování O.E. mnohem lepší, nemluvě o "síle" a kvalitě vyzařované OR. Mnoho "orgonových odborníků", včetně Croftovic a Afrikánů se mnou nebude souhlasit, jelikož vymysleli nějaký "zákon" pro výrobu orgonitů, ale já mám možnost srovnání a ještě k tomu všemu nějaký ten "orgocit"

Prosím vyzkoušejte to při vaší výrobě a dejte vědět.
Ještě informace pro ty, kteří si všimli zelenožlutého zabarvení : začal jsem pryskyřici přibarvovat (Fluorescein-zdravotně i energeticky inertní), takže odlévám ze dvou barev.