TW trinity wand
Re: TW trinity wand
cirkulaci tam nemám. Asi to néni špatné, ale takto to taky běhá. Zjistil jsem, že je dobrá i jedna krátká trubka namířena nahoru. Dle mě by mělo mít wcb více délek potrubí. Nebo udělat v menším vydání a víc kusů.
Jako příslušník kmene "Opravdových Lidí", nemáš žádnou zbraň.
potom se mě neosvědčily na konce trubek dat zahradní hadice, kvůli izolaci od vody. Lepší je pevná trubka, novodur a tak:)
Rozhodně uložit trvalý torzne, dle kozmy. Mě se 180cm moc neosvědčily, kdy jsou přímo nahoru. Nevím, ale torzne asi zaberou lépe tu viditelnou vrstvu. Zdálo se mi že působí na vyšší vrstvy, ale to je o vychytání výšky.
Ten novodur este uzatvaras nejakou gumennou membranou, aby nebola trubka prazdna?
Tecuca voda v blizkosti TW ozivuje vykon TW. Riesim to izbovou fontankou. To iste cirkulujuca voda vo WCB. Je to vtipna zalezitost. Pripada mi to take detske, tento vztah vody a orgonu a ciste az srandovne. Skratka uzasne
Tecuca voda v blizkosti TW ozivuje vykon TW. Riesim to izbovou fontankou. To iste cirkulujuca voda vo WCB. Je to vtipna zalezitost. Pripada mi to take detske, tento vztah vody a orgonu a ciste az srandovne. Skratka uzasne

Naposledy upravil(a) anton2 dne 25 led 2012 00:35, celkem upraveno 1 x.
Nevratil si sa radsej k povodnemu designu, ze je iba kovova trubka a koniec ma v gumennej izolacii? Teda len cast, ktora je vo vode je izolovana?sysel píše:Rozhodně uložit trvalý torzne, dle kozmy. Mě se 180cm moc neosvědčily, kdy jsou přímo nahoru. Nevím, ale torzne asi zaberou lépe tu viditelnou vrstvu. Zdálo se mi že působí na vyšší vrstvy, ale to je o vychytání výšky.
Když jsem měl 180 uložené jen tak do kornoutu s tb, tak šlapal. Když jsem udělal pěkně uhlazeny tvar dle návodu, tak to bylo v 

Ma to logiku. Stahuju potom kazda zo svojho smeru.sysel píše:Rozhodně uložit trvalý torzne, dle kozmy. Mě se 180cm moc neosvědčily, kdy jsou přímo nahoru. Nevím, ale torzne asi zaberou lépe tu viditelnou vrstvu. Zdálo se mi že působí na vyšší vrstvy, ale to je o vychytání výšky.
Mne funguje aj to ked som TWnaklonil na smer, odkial chcem ucinok. Mozes si kazdu trosku naklonit kde chces.
Len hole rurky az na dno vedra v ktoromje voda a na dne vela TB? To fungovalo najlepsie? 180 cm dlhe 28mm priemer med?sysel píše:Když jsem měl 180 uložené jen tak do kornoutu s tb, tak šlapal. Když jsem udělal pěkně uhlazeny tvar dle návodu, tak to bylo v
WCB je vysavac. Prispieva k upokojeniu prostredia. Asi si jeden predsa dam 

já když k sobě vážu ty trubky u TW tak stejnak nejsou úplně perfektně rovnoběžne. Chytnou takový lehce torzni tvar. Myslím že je to super tvar.
Ano,28,Cu, 180cm. Je dobré mít hodně vody. Mám plastový sud. Trubky odole končí pevným nasazeným kusem otevřeného novoduru. Ten novodur je potopen 3-5cm, ne více, potom to má tendenci srážky přitahovat. Tb dáš, aby jich bylo dost. Mám jich tam asi 40.
Mohol by som poprosit o nejake foto? Nech mam prehlad, ako to mas zrealizovane s uchytenim trubiek.sysel píše:Ano,28,Cu, 180cm. Je dobré mít hodně vody. Mám plastový sud. Trubky odole končí pevným nasazeným kusem otevřeného novoduru. Ten novodur je potopen 3-5cm, ne více, potom to má tendenci srážky přitahovat. Tb dáš, aby jich bylo dost. Mám jich tam asi 40.
Vopred dik

když jsem dával dohromady menší Wcb, z kovových nasad na koště:-), tak jsem cítil i tu jeho sílu. A to v něm mám jen 4 násady. Mají již plastové konce. Jen sundás to ucho a zůstane ti přesná délka pevného plastu na ponořeni. Mají je v obi, je to železo po nikl. Mám tento na plastovém vedru cca 20l. Tb cca 30. Když jich bylo méně, tak mě v toho tak rychle rozbolela hlava. Taky jsou torzne:-) násady jsou kratší a jede.
nějaké musím udělat:-), ty násady jsou fakt lehké, až mě bude trapné jak to vypadá, ale hněte to:-)
ty násady jsou lehké, tak je mám dole pichnute přes vyšší polystyren a ono to při vedení plave, takže může pršet a drží to stálou hladinu, je možné vedro o navrtat pro hladinu:-)