taková málá velkovýrobna

Já pro začátek začnu v menšim, ale díky za možnost utvořit si představu...
PS: Jaké tužidlo pouzžíváš?
Vojto vlož sem nějaké foto ať se pokochámevojta píše:Tak píši jak jsem slíbil.První orgonity dost popraskané,ale funkční.Od malinkých talismanu,po květináče.Co šlo z 5l pryskiřice.Než jsem napsal,tak jsem je musel přece odzkoušet.Od té doby co na nich spím,mám klidnější spánek,necítím nervozitu a srdce mi neháže jak ve vlaku.Hlava mě za měsíc bolela 2krát,místo 3krát za týden.Strom napadený plísněmi se mi uzdravil a celkově se citím lépe.Co dodat.....Dnes jsem vyrobil další s ruznými přísady a vypadají dobře.Kameny jsem energeticky očistil a na slunci nabíjel.Při schnutí do nich vložil krátký program a nechal mezi puvodními orgonity.Ty budou........."".Co kousek,to rarita.Něco napíšu co nemám ze své hlavy,ale budu se toho držet.Na sílu a výkon mají velký vliv--TVAR,PROGRAM,SYMBOLY.Další vlivy-Přísady zabarvují energie.Ale klidně na vše kašlete-FUNGUJÍ VŠECHNY.Ted mám doma 10l a krystalu na pul roku.Čekal jsem 14dnu,než mi něco řeklo,že dnes je správný den na výrobu.Zaseju dum i zahradu,s někým se pak spojím a vyrobím něco kolosaního s buzením.Holt"Vy jste přece říkali neboj se a dělej""".