http://ona.idnes.cz/lepe-dite-ocipovat- ... ecnost_jup
Typický případ opičí lásky. Pokud někdo nevíte, co to znamená, rád vám to vysvětlím na příběhu z mýho života...

To bylo hezký....Galliano píše: Žádný rozhodnutí založený na strachu není dobrý. Je potřeba si to uvědomit.
Aneb "Co by na našem místě udělala láska?"
Nebo si vyrobit "eliminátor" ze starého jednoúčelového foťáku (pro ty co by chtěli vyrušit čip u živého zvířete).Ondřej píše:No rozhodně si neneche čipovat ani zvířata, poněvadž ty čipy tělo elektromagneticky dráždí a rapidně přispívají k rakovinám. To už je známo několik let. a bacha na čipy v drahým oblečení - šup s tím do mikrovlnky.
Ahoj, tak nějak jsem to tušil , já vím měl jsem to napsat dřív ale napadlo mě to pár dnu po tom co se to stalo. Měl jsem to napsat že s tím příjdou.Galliano píše:Lépe dítě očipovat než o ně přijít, myslí si Zuzana Baudyšová
http://ona.idnes.cz/lepe-dite-ocipovat- ... ecnost_jup
Typický případ opičí lásky. Pokud někdo nevíte, co to znamená, rád vám to vysvětlím na příběhu z mýho života...
pokud víte o nějakém návodu, tak tu nahoďte odkaz....může se hoditAerosmith píše:Nebo si vyrobit "eliminátor" ze starého jednoúčelového foťáku (pro ty co by chtěli vyrušit čip u živého zvířete).Ondřej píše:No rozhodně si neneche čipovat ani zvířata, poněvadž ty čipy tělo elektromagneticky dráždí a rapidně přispívají k rakovinám. To už je známo několik let. a bacha na čipy v drahým oblečení - šup s tím do mikrovlnky.
Pokusím se ho najít, je tady někde na fóru. Využívá se "pajšl" z jednoúčelového foťáku s kondenzátorem pro blesk.hajcman píše:pokud víte o nějakém návodu, tak tu nahoďte odkaz....může se hoditAerosmith píše:Nebo si vyrobit "eliminátor" ze starého jednoúčelového foťáku (pro ty co by chtěli vyrušit čip u živého zvířete).Ondřej píše:No rozhodně si neneche čipovat ani zvířata, poněvadž ty čipy tělo elektromagneticky dráždí a rapidně přispívají k rakovinám. To už je známo několik let. a bacha na čipy v drahým oblečení - šup s tím do mikrovlnky.
díky