Zdar. Rád bych přispěl svým pohledem na věc.
Nabízet někomu něco výměnou nebo zdarma a hned u toho dodat že
mě mrzí, že se mi alespoň náklady na výrobu a vloženou energii nevrátí zní fakt divně.
A potom co se někdo upřímně zeptá, na to jak to tedy je s tou výrobou/financovaním protože mu to nesedí, odpovědět:
Copak jste nikomu ještě nic nedarovali? no lol:)
Dar, je to co dáš druhému z lásky a s radostí bez _jakékoliv_ myšlenky osobního zisku.
Tudíž tě to samotného nesmí nijak tížít, ať už po fyzické stránce nebo těch ostatních.
Jakmile to tak není, už to je obchod a snažit se to nějak zakrýt není moc dobrý jak vidno.
A vcholem je ptát se zákazníků co teda mám za to chtít a nepřímo nabízet další výrobky.
To co napsal cardej, to nejsou řeči. To je hezké vysvětlení, jak funguje náš svět.
Vše je založeno na rovnováze energií, a porušovaní vede k disharmonii.
Takže, nejprve bych si ujasnil, co za to chci.Po stanovení ceny se uvidí kolik lidí je ochotno koupit
a od toho se odvijí také další výroba, cena a vylepšovaní etc. Zcela logický okruh.
A to že nějaká "vyšší moc" chce abych to "daroval", tak na to bych se vykašlal. Většinou to je stejně ego.
A ještě jsem si vzpomněl. Příklad ze zahraničního fóra warriormatrix. Sensei vyrobil nový osobní šťít(succor punch:)
z nano materiálu-zlato, lemurian seed crystal etc. A udělal několik zkušebních verzí a rozeslal lidem na tři dny a nechal kolovat mezi dalšími.Ti vybraní potom podali report a zkušenosti s tím na forum, kde si to každý mohl přečíst. Nakonec mu přijdou všechny zase domů. A velký kus práce na testování je dokončen.
Většinou byli všichni nadšení a někdo se ptal už i kdy to bude v pro veřejnost v shopu...no a takhle to funguje

Tady je topic:
http://www.warriormatrix.com/about5607-0-asc-0.html
V tomhle systému je skryto dost výhod pro obě strany.
Gift the world and then gift some more. <3