Jak pracovat s minerály
Re: Jak pracovat s minerály
např velký emocionální výlev se může do krystalu dostat jedna dvě 

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Úplně stejně by to mohlo fungovat i opačně: žiješ tady na Zemi x-desítek let a pak Tě zničehonic zakopou. Jak by Ti asi bylo?vlady píše:No mě příjde divný když je kamen tisíciletí v zemi mezi svými, Tak snad za tu chvíly co je na povrchu se zkazit nemůže.
Možná blbé přirovnání, ale tady nejde ani tak o čas, jako o změnu vibrací - mám tu pár desítek krystalů, co se mi tu rochní ve vodě a občas si s nimi hraju - vždy si vytáhnu jednoho z nich a kochám se jím. Vytáhl Dnes to byl krásný malý hrot s hlubokým, silným kořenem, z jedné strany seřízlým, který byl evidentně odtržený od svých bratříčků z velké křišťálové drůzy a mě ho bylo v té chvíli skutečně líto - on sem byl vytržen ze svého světa a je tu sirotkem... Nelehko se to popisuje, ale ten pocit jsem z něj měl - víc než z jiných, kteří jsou na tom dost podobně. Země je pravým domovem kamenů a je dobré na to pamatovat. Tady jsou na návštěvě, často - bohužel - nedobrovolně.
-
- Kontaktovat uživatele:
Jo je to výstižné. Je mi jasné že člověk nemůže na 100% nahradit domov komukoliv.
s čím zkoušim experimentovat je mentálěn propojit krystal zase zpátky do země / nebo do slunce. Myslím že by se mu to mohlo líbit.
Možná že to mentálně jde, ale sázím na jednodušší praxi, takže je propojui se Zemí a vodou rovnou fyzickyMike.Jt píše:s čím zkoušim experimentovat je mentálěn propojit krystal zase zpátky do země / nebo do slunce. Myslím že by se mu to mohlo líbit.

tak dkyž je dáš do země nebo do vody tak s nima zase nemůžeš pracovat, nebo se pletu ?
I když možná orgonit kde se křištál dotáká země, by nebyl špatnej.
I když možná orgonit kde se křištál dotáká země, by nebyl špatnej.
Stačí se na krystal jen letmo podívat a už je mu věnováno víc pozornosti, než za posledních x miliard let. A vše se do něj okamžitě nahrává.vlady píše:No mě příjde divný když je kamen tisíciletí v zemi mezi svými, Tak snad za tu chvíly co je na povrchu se zkazit nemůže.
-
- Kontaktovat uživatele:
Ondřeji, já přišel do styku s krystaly jen jako radioamatér. Takže jsem do nich pouštěl proud, mořil je v parách jódu nebo koupal v ustalovači. Tak to se jim asi moc nelíbilo.
Já pracuji s minerály - polodrahokamy dlouho - dělám z nich šperky a vím, že stačí čistý úmysl, který kameni sdělíš. Podržet jej v dlaních a poprosit o spolupráci, protože on, mnohem dříve než jej poprosíš ví, co od něj chceš. A pokud by s tebou nechtěl spolupracovat, buď se k tobě nedostane nebo jeho odpor poznáš. Stalo se mi tolikrát, že mi kámen 5x, 6x za sebou upadl na zem, než mi došlo, že to co chci já, nechce on. A nahradila jsem jej jiným.
Teď, navíc kyvadlem zjistím cokoliv, co je třeba a pokud někdo potřebuje z mého okolí, ráda pomůžu.
Teď, navíc kyvadlem zjistím cokoliv, co je třeba a pokud někdo potřebuje z mého okolí, ráda pomůžu.
Bůh je ten, kdo ví, oč žádáme. Kámen. Je kámen. Paměť předmětů existuje, to ano. Ale takovéhle personifikaci se podivuji. Lidé mají od nepaměti tendenci dělat si modly z různých věcí.Zareta píše:... protože on, mnohem dříve než jej poprosíš ví, co od něj chceš. A pokud by s tebou nechtěl spolupracovat, buď se k tobě nedostane nebo jeho odpor poznáš....
Jistě, Bůh je ten koho žádáme - a Bůh jsi ty, ten kámen, orgonit, strom, hlína. Jak ho můžeš od všeho živého oddělovat? Pokud se ptám kamene, ptám se boha. Ale možná to máme každý jinak, hlavně že ti tvůj způsob vyhovuje a funguje.
Vědomí je všude a ve všem - proč by, podle tebe, nemělo být v kameni?kozma píše:Bůh je ten, kdo ví, oč žádáme. Kámen. Je kámen. Paměť předmětů existuje, to ano. Ale takovéhle personifikaci se podivuji. Lidé mají od nepaměti tendenci dělat si modly z různých věcí.Zareta píše:... protože on, mnohem dříve než jej poprosíš ví, co od něj chceš. A pokud by s tebou nechtěl spolupracovat, buď se k tobě nedostane nebo jeho odpor poznáš....
Modlářství vidím v tom, že někdo z kamene vytvoří umělý koncept nahrazující Boha, aby mohl ovládat ty, kterým namluvil, že v nich Bůh není.
Len tak na okraj. Aký si mal volací znak ? Ja som bol OL8CMK a OK/OM3TLZ. Koncesiu som si pár rokov dozadu už ale nepredlžoval. Tiež som na x-taly v násobičoch fúkal jódové pary a v škole sme generátorom s 5V pár 100kHz-ových porozbíjali.vlady píše:Ondřeji, já přišel do styku s krystaly jen jako radioamatér. Takže jsem do nich pouštěl proud, mořil je v parách jódu nebo koupal v ustalovači. Tak to se jim asi moc nelíbilo.
Keď dvaja robia to isté, to ešte nemusí znamenať, že je to to isté. Náhody neexistujú. Sú len nami nepochopené zákonitosti.
Keby každý dodržiaval zákony,nebolo by vynálezov.
Hlupák hovorí čo vie. Múdry vie čo hovorí.
Keby každý dodržiaval zákony,nebolo by vynálezov.
Hlupák hovorí čo vie. Múdry vie čo hovorí.
Tak mě něco napadlo, co jim třeba na nějakou chvíli pustit zpěv verlib? Je to taky přenos energie a informace a kdo ví, co by těm kamenum řekli
... Vytáhl jsem je z mrazáku, ted jsou od rána na slunci a jdu na to. Slunce po 2 dnech vylezlo, preventivně octuju a mám u nich taky TB.