Ingrediencie do HHG
Re: Ingrediencie do HHG
No, však já taky neříkám, že to nemůže fungovat. Sděluju jen své zkušenosti, protože na to určitě musel narazit i někdo jiný. Doufal jsem, že se tu objeví zkušenosti, ze kterých se něco naučím 

Pokud 4 lidi řeknou, že dělají s kyvadlem, znamená to, že ho pouze 1 člověk ovládá dostatečně. To je zjednodušený výsledek testu, který provedla svýho času "teta Kateřina"...
Udělejte si prostý experiment. Udělete pro kyvadlo stojánek aby viselo na něm a nahoře pouze čouhala nit, kterou chytíte. Kyvadlo musí jasně reagovat svým vlastním pohybem. Pokud ne - zatím vám nefunguje.
Udělejte si prostý experiment. Udělete pro kyvadlo stojánek aby viselo na něm a nahoře pouze čouhala nit, kterou chytíte. Kyvadlo musí jasně reagovat svým vlastním pohybem. Pokud ne - zatím vám nefunguje.
Nebo na pravý ukazovák namotat nit nebo řetízek kyvadla, ruku opřít o stolní desku, aby kyvadlo volně viselo. Pak ke kyvadlu přiblížit ukazovák levé ruky. Pokud se kyvadlo neroztočí, tak nefunguješ. Já bohužel nefunguju.Ondřej píše:Pokud 4 lidi řeknou, že dělají s kyvadlem, znamená to, že ho pouze 1 člověk ovládá dostatečně. To je zjednodušený výsledek testu, který provedla svýho času "teta Kateřina"...

to podle mě moc přehánítě kluci. Kyvadlo je hlavně člověk. Podvědomí zachytí informaci a musí jí nějak manifestovat. To může udělat tím že rozhýbe kyvadlo. Což může udělat jak píšete tím že ho rozhýbe pomocí energie. Ale ne každej dokáže ze sebe dostat tolko energie aby to rozhejbalo hmotný kyvadlo. Tak v tom případě se to manifestuje jako neznatelné pohyby ruky které si člověk neuvědomu a ta ruky rozhýbe kyvadlo. Ale obojí je podle mě rovnocenný.
ps: otestovat sem se ještě nezkoušel
ale dobrej nápad co nejdřív to zkusim.
ps: otestovat sem se ještě nezkoušel

Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
Nemám to z vlastní hlavy. Je to test podle Ing. Jiřího Janči. To co popisuje Ondřej je podle Janči ještě "ztíženo tak, že ta nit je provlečená v díře ve dně lahve, v ní je třeba voskem přilepena nit, která trčí něco nad, a kyvadlo je v lahvi, pod ním je podložka s testovanou věcí. Láhev je samozřejmě dnem vzhůru (nejlépe "okurková se širokým hrdlem). Dotykem přečnívající nitě rozpohybuješ kyvadlo. Pokud ne, nefunguješ.Je to tzv. Kaltenbergův přístroj ( Psychotronika pro každého , str. 101). Na těch mikropohybech (nevědomých) svalů něco bude. Ale to spíše u virgulí. Já mám problém u kyvadla ten, že ve snaze nezkreslit výsledek, tak brzdím (asi vůlí) rozpohybování kyvadla. Prostě se neuvolním - asi - a pak z toho nic není.
takže já patřím mezi ty 3
no co se dá dělat a přitom nad mým orgonitovým koláčem mi kyvadlo málem vykloubilo zápěstí
jak vidno nejsou všechny věci jak na první pohled vypadají

Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
Samozřejmě, že jsem se mnohokrát zmýlil — patrně vždycky, když jsem cokoli vyslovil.Krišnamurtí
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem to taky zkoušel když jsem dal kyvadlo nad orgonit bez otázky zastavilo se uprostřed a jen se chvělo (asi se mi třese ruka už na to mám věk) když jsem položil otázku začalo se kývat s asi 5 cm rozkyvem. Takže nevím ale proutek na vodu nebo el.vedení mi funguje. Jako kyvadlo jsem použil takovou tu ozdobu z křišťálového lustru.
Aero: o stravě to není, je to o prošťouchnutí bloků na cestě té energii, podvědomý psychozábrany apod.
Pohyb kyvadla je primárně o energii. Nějaký podvědomý hýbání s rukou je oblíbený nesmysl. Teprve až už jsi zkušenej, samo se ti hýbe celý zápěstí bez tvé vůle a je jasně vidět. Drátěnou virgulí rozhodně nehýbou svaly, to je k smíchu. Mohl jsem držet měděnej drát tak, že mi bělely prsty a stejně se otočil. Kyvadlo používá tu samou energii. i virgule se dá ptát stejně jako kyvadla. Lze zjistit hloubku pramene, průtok za hodinu, pitnost vody atd...
Stojánek lze udělat ze třech špejlí...
hajcman: pokud se ti točilo, tak funguje ne?
Pohyb kyvadla je primárně o energii. Nějaký podvědomý hýbání s rukou je oblíbený nesmysl. Teprve až už jsi zkušenej, samo se ti hýbe celý zápěstí bez tvé vůle a je jasně vidět. Drátěnou virgulí rozhodně nehýbou svaly, to je k smíchu. Mohl jsem držet měděnej drát tak, že mi bělely prsty a stejně se otočil. Kyvadlo používá tu samou energii. i virgule se dá ptát stejně jako kyvadla. Lze zjistit hloubku pramene, průtok za hodinu, pitnost vody atd...
Jasně že funguje...jen jsem neprošel "stojánkovým" testemOndřej píše:

Nejsme lidské bytosti prožívající duchovní zážitek. Jsme duchovní bytosti prožívající lidský zážitek. Teilhard de Chardin
Ondřeji, špatně čteš co sem psal. Psal sem, že jsou různé projevy kyvadla. Mikropohyby jsou, to nemůžeš zapřít.
Rozdíl mezí tím co popisuješ a tím co popisuje např hajcman je ten, že v případě mikropohybů jde energie do člověka. Zatímco v případě stojánkového testu jde buď o přesměrování energie do kyvadla skrze sebe, nebo pouze o přesměrování energie do předmětu.
Otázka co je, co lepší. Napadlo by nás asi, že když se umí kyvadla kývat samo, je to lepší. Jenže ono napojit tu energii přímo na sebe aniž by šla do toho kyvadla podle mě vůbec není k zahození. Hlavně pokud se člověk časem rozhodne kyvadlo zahodit a kývat pomocí rukou, nebo používat mentální kyvadla v hlavě.
Rozdíl mezí tím co popisuješ a tím co popisuje např hajcman je ten, že v případě mikropohybů jde energie do člověka. Zatímco v případě stojánkového testu jde buď o přesměrování energie do kyvadla skrze sebe, nebo pouze o přesměrování energie do předmětu.
Otázka co je, co lepší. Napadlo by nás asi, že když se umí kyvadla kývat samo, je to lepší. Jenže ono napojit tu energii přímo na sebe aniž by šla do toho kyvadla podle mě vůbec není k zahození. Hlavně pokud se člověk časem rozhodne kyvadlo zahodit a kývat pomocí rukou, nebo používat mentální kyvadla v hlavě.
Mám pro vás jeden návrh, odložte kyvadlo a zkuste se soustředit na to co cítíte. Kyvadlo taky používám, je to dobrá věc, ale pocity jsou mnohem lepší a u čeho jiného by se cítění dalo líp vytrénovat než u orgonitů.
snazim se, ale kdyz potrebuju jistotu tak prece jenom s kyvadlem jsem si jistejsi. Chce to jeste cas.
Ahoj lidičky! mně se skoro vždycky stane, že vím, jak bude kyvadlo kývat.Jenom si nejsem jistá , jestli tím kyvadlem nekývám já, snažím se neočekávat , nepředstavovat si nic, zavřu oči, uvolním se. Asi už mám kyvadlo zahodit, že Štístko?
já taky velice často vidim obraz kyvadal v hlavě jak se kejve, nebo když prochází kyvadlo správnou polohou projde jím impulz energie. to je pak tutovka
. JInak zkus místo toho používat celou ruku. Od lokte po zápěstí jako ručičku 

Ľudia, veď vy už ste z tej generácie indigových detí
Aspoň,že tie orgonity cítim