USA vypustily dosud největší satelit. Podrobnosti tají
http://aktualne.centrum.cz/zahranici/am ... ?id=683510
To s tím fluoridem bude asi pravda. Včera jsem mluvila s kamarádkou, která dělá odběry k rozborům vody pro Brno venkov. Tvrdí, že do vody se fluorid nepřidává a v naší oblasti je voda hodně tvrdá – dobrá pro lidský organizmus, špatná pro spotřebiče (el. Konvice, pračky, myčky apod.). Filtry a různé čističe rozhodně nedoporučuje – likvidují i důležité složky, voda se pak stává mrtvou, váže na sebe různá svinstva a vážně poškozuje zdraví.vlady píše:Tohle mi přišlo mejlem
Vážení,
v rychlosti odpovídám všem, aby nevznikala nějaká panika; nicméně
fluorid ve vodě dobrý není. U nás se pitná voda od roku 1993
nefluoriduje. Momentálně nemám čas zabývat se tím uvedeným článkem a
jenom přikládám dva ze svých mnoha článků na toto téma, které je mým
oblíbeným a jsem m.j. i ve vědecké radě Mezinárodní fluoridové
společnosti, která všemi silami bojuje za zastavení fluoridace pitné
vody v USA, kde jim sypou do 1 litru až 4 mg! Já tvrdím, že to vyvolává
jak autizmus, tak Alzheimerovu nemoc, takže Amerika bude brzy zemí lidí
mentálně postižených...
Zdravím
Anna Strunecká.
Kdo bude chtít, pošlu více čtení, mám toho hodně česky i anglicky.
----- Original Message -----
*From:* Lenková <mailto:lenkova@volny.cz>
*To:* Strunecká Anna <mailto:strun@natur.cuni.cz>
*Sent:* Monday, November 22, 2010 10:52 AM
*Subject:* chemtrails - práškování lidí
Tohle by chtělo vyjasnit. Vyčištěná voda je víc nebezpečná, protože na sebe váže různá svinstva a tím poškozuje zdraví? Tak například na pust.cz se pracuje jen s destilovanou vodou. Vytrénovaní jedinci mají jednu z met 40 dní.petra píše:Filtry a různé čističe rozhodně nedoporučuje – likvidují i důležité složky, voda se pak stává mrtvou, váže na sebe různá svinstva a vážně poškozuje zdraví.
Destilovaná voda je "hladová" má tendenci do sebe natáhnout cokoli...např. z plastových nádob ve kterých ji někteří skladují. Dlouhodobě pít jen destilku nedoporučuji, jen během půstu, kdy pomáhá odstranit vše co tělo vylučuje během očistného procesu.pepr píše: Tohle by chtělo vyjasnit. Vyčištěná voda je víc nebezpečná, protože na sebe váže různá svinstva a tím poškozuje zdraví? Tak například na pust.cz se pracuje jen s destilovanou vodou. Vytrénovaní jedinci mají jednu z met 40 dní.
nikoliv, je to otrava rtutí.vlady píše:Já tvrdím, že to vyvolává jak autizmus, tak Alzheimerovu nemoc,
nikoliv, z tvrdé se usazuje v těle svinstvo podobně jako v konvici a její schopnost detoxikovat je výrazně horší! A ty minerály jsou stejně biologicky nepoužitelný! Zkus zjistit proč se prodávají kuchyňský destilační přístroje... Úplně "hladová" zase samozřejmě není nejlepší (aqua purificata), ale hladnost u destilaček není zas tak velká, úplně čistá nikdy není...petra píše:v naší oblasti je voda hodně tvrdá – dobrá pro lidský organizmus