Zdravíčko priateľia.. 
Ako to tu tak sledujem tak už nejaký čas táto téma len stagnuje a dalej sa nerozvíja, prečo? 
Výhodou internetu je že si vymieňame informácie a skusenosti, no popri tom i "publikum naslúcha" preto nebudem pridávať príspevky obsahujúce podnety a nápady ohladom orgonitov. Pokial by niekto niečo odo mňa potreboval tak sa možme stretnuť a pokecať na stretnutí Orgonautou..
(moc som tam chcel minulí rok prísť, no nevidalo mi to..
)
No teraz už späť k téme.. Stále tu mám jeden lesný orgonit s ktorým mávam na lietadlá ako na prvého mája ´68, to viete stále samá práca, práca, práca, práca.. Transformácia vedomia, silné vetry, nekonečné nálety lietadiel- hlavne v noci, špionážne prelety nad miestom čistenia, "záhadné" blokovanie mi konta na FB,škola, práca, domácnosť, priatelia atd.. Nejako ma tento život v 3D zhltol aj s topánkami..
Aspoň že Silfy mi zdvihnú trocha náladu do dalšieho boja o prežitie v tomto prapodivne strašnom svete.. Nevadí, všetko ide tak ako má..
Kód: Vybrat vše
http://novazeme.ning.com/profiles/blogs/priznaky-transformace-pro
Jo ešte, neviem či máte niekto podobné skúsenosti no pred pár dnami mi prišlo no dajme tomu vnuknutie že krištál v orgonite je zameraný a "zablokovaný"? Ťažko opísať ten pocit, no ked čistím neiekdy odblohu tak mi krištál z neho vyletel už hádam aj 20-30x

, už nepracuje na 120 % ale skor na 40-30 %. Ako práve teraz! Orgonit namierený na prichádzajúce mračná a leje a leje! Nevadí i dážď je potrebný, no keby nebol tak toxický! Haa! že pre naše dobro to robia, aby ochladili matičku Zem, a to že nám otravujú atmosféru, zabíjajú stromi, ničia prírodu, menia pH pôdy v ktoréj nevyrastie nič okrem geneticky upravených plodín ktoré sa dokážu adaptovať,upchávanie pórou Zeme tými toxickými sra*****, zabíjanie ludí ničivími hurikánmi, cunami.. jj, všetko to je pre naše dobro..

Ja, ja už fakt nevem, človek čo by mal byť stelesnením inteligencie, súcitu a lásky, zástupcom všetkéj fauny a flory v prírode z ktoréj je stvorený, nehovoriac o spojení s vesmírom sa správa ako úplny idiot bez štipky rozumu. Lesi sa vyrúbajú, mlieko vylieva do potokou, živočíchy zabijajú pre mäso, výrobky a trofeje či kožušiny, atmosféru i nadalej otravuje, vodu nehovoriac a zem toxickejšia a toxickejšia.. Povecte všimli ste si niekde v prírode živočícha tak jeb**** ako je človek? Asi určite nie! Všetci a všetko žije v harmonií a v súlade s prírodou a jej cyklami, iba ten človek je už natolko túpý z masmédií, podprahovích reklám, HAARPU,
kontrolou mysle frekvenciami digitálneho vysielania,ved predsa život bez poriadnej telky nieje "IN" a na poriadnu telku treba už aj dobrú kvalitu obrazu!!, všade prítomnéj chamtivosti a negativite kôli tým papierikom s imaginárnou hodnotou! Škoda stromov na tie peniaze..
P.S.: Viete niekto niečo o tom prečo sa neprispieva na
?[/b]