Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
lukhash
Příspěvky: 11
Registrován: 18 lis 2009 12:29

Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Příspěvek od lukhash » 23 úno 2011 17:16

Zajímal by mě váš názor na následující poselství, z knihy I.Weisnera. Úryvek z této zajímavé knihy jsem vyvěsil i na svém začátečnickém webu http://konopka.webnode.cz/

"Z této Lože světla — Agarthy — bylo v roce 1977 předáno poselství pro Československo, které nezkráceně uvádím:

„Opět k vám promlouvám z onoho velebného klidu, odkudjsem již dříve promlouval v osudových chvílích této planety. Jak jsem jižpředešle řekl, váš národje původem předků slunného Orientu, ze Země, která leží pod Střechou světa. Proto znám dobře váš národ i jeho poslání, jelikožpouta utkaná předivem věků stále trvají. Vraťme se ještě jednou do minulosti vašeho národa a sledujme nit dějin, jejichž události, které nás poučily o tom, že jste vyvoleni k velikému úkolu v dějinách světa. Váš malý nárůdek v moři nepřátel procházel vždy kritickými údobími svého vývoje a procházel utrpením a to proto, aby uzrálpro svůj příští vedoucí úkol v kultuře ducha. Již několikrát byl na pokraji záhuby, byl zničen, avšak jinak bylo psáno v knize osudu a neměl zahynout, protože má své předurčení. Nezahyne, protože jméno Praha, pocházející z indického slova Pragaja Déva Pragaja — znamená Setkání Bohů, a tak Praha se má stát střediskem obrodného hnutí světových dějin ve smyslu duchovního vývoje.

A tak první válka zrodila vaši samostatnost, druhá očistila vaši zemi od zrádných cizáckých živlů. Dnešní doba, kterou prožíváte, má sloužit k rozpoznání kladů i záporů světového názoru i vlasteneckých kvalit a současně ke krystalizaci ryzích charakterů ve vašem národě. Ale otevřte oči a pozorně se dívejte. Zachovejte naprostý klid a důvěru v příští dny. Ať postihne tuto planetu jakákoliv přírodní katastrofa, zůstaňte tam, přesně na tom místě, kam vás vaše karma postavila. Neutíkejte nikam. Vaše karma ví nejlépe, kde jste v bezpečí. Civilizace se žene nezadržitelně vpřed a nastane doba, kdy žádnou prestiž té či oné strany, té či oné velmoci, ale láska a úcta k člověku budou vládnout a duchovní hodnoty budou zdobit hlavy vašich hodnostářů. V šíři příčin se vynořil Višnův (Kristův) rok a spěje ke své realizaci. Procesem pročišťování a prověřování se připraví váš národ do příští éry — éry slovanské. Tímto očistným procesem prochází v současné době i váš největší východní bratr, který se v nejbližších letech přetvoří v nejčistší demokracii světa. Buďte silní a klidní, současně i opatrní i před nejlepšími přáteli, neboť lidská slabost není vzácností.Idea, za kterou šli vaši velikáni, a kterou hlásal i jeden z vašich synů největších (pozn. T. G. M.), spěje ku svému uskutečnění. Je to idea čistého lidství, osobní i duchovní svobody, osvobození ženy i muže ve spolupráci a soužití, pak teprve pochopíte pravý význam bratrství.
Jste národem, který je z nejbohatších na duchovní hodnoty v celé Evropě, a proto musíte růst, protože oči celého světa budou na vás upřeny jako k duchovnímu srdci. To je zákon! Buďte klidní. Na hodinách světa se ručička blíží k hodině dvanácté a ve vzduchu se rýsuje katastrofa. Tato planeta však nesmí být zničena, jelikož by její zánik ohrozil celou sluneční soustavu. Nebude však ušetřeno její duchovně choré lidstvo, které usiluje o její zničení atomovou
zbraní. A tak se země otřese jako kůň, který ze své srsti smetá hejna komárů. Vliv Říma zcela zanikne, protože katolická církev znečistila původní učení Ježíšovo. Nový zákon bratrství a demokracie se zaskví v plné čistotě ajasu. Zachovejte k celému světu lásku! Přejte všem lidem klid a mír, o který jsou zatím lidé ochuzení. Přejte všem hladovějícím nasycení, a těm kdo hynou z nedostatku práce, přinášejte pomoc. Vašemu úkolu žehnají ti, kdo bdí — vaši bratři z Himálají. Až uslyšíte různé zprávy ze světa, buďte klidní a vyrovnaní. Vše, co přichází a přijde, přijímejte tak, jak to přijde a snažte se vše řadit do souvislostí s nutným vývojovým procesem pro růst duší.

Pokoj s vámi!"

Uživatelský avatar
junak
Příspěvky: 322
Registrován: 24 lis 2009 14:33

Re: Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Příspěvek od junak » 23 úno 2011 17:29

Ten web sa mi páči :)

ormen
Příspěvky: 45
Registrován: 26 srp 2010 12:20

Re: Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Příspěvek od ormen » 23 úno 2011 20:52

najcistejsia demokracia sveta :) co by som dal zato keby sa to naplnilo :roll:

Uživatelský avatar
Hox
Příspěvky: 351
Registrován: 25 kvě 2009 08:35
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Příspěvek od Hox » 24 úno 2011 06:27

vsechny chalnnelingy jsou hromada sra*ek ...

lukhash
Příspěvky: 11
Registrován: 18 lis 2009 12:29

Re: Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Příspěvek od lukhash » 24 úno 2011 09:44

jestli jsem to z knihy I.Wiesnera dobře pochopil, není to chanelling, ale přišel dopis...

Uživatelský avatar
Hox
Příspěvky: 351
Registrován: 25 kvě 2009 08:35
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

Re: Národ v lénu bohů, Ivo Wiesner-poselství pro Československo

Příspěvek od Hox » 24 úno 2011 10:46

tu knihu jsem četl, místy je zajímavá i když celkově s ní moc nesouhlasím - že by sme jenom my češi měli nějaké speciální poslání.... týká se to všech slovanů, ne jenom čechů. Ale je pravda že Praha má speciální význam, protože je postavena na silném "akupunkturním" bodě země... a proto se o ni všichni tak perou, pod různými záminkami.

btw. Praha = Praga = Pra Ga - "ga" znamená v původní staroslověnštině "jít" a "Pra" značí svět Pravi - více info zde:
http://www.vedy.sk/sk/vedy.php#jav_nav_prav_slav

Odpovědět