BIO
BIO
tak dneska v radiu rikali ze prej vyrobky bio nejsou vubec bio nebo spis ze nejsou nijak zvlast zdravejsi nez normalni potraviny a ze ta premrstena cena je jenom za ty tri pismena na obalu:-D
"život je jako jedna velká LAN párty" by me...
Re: BIO
Bio nebio, všechno jedno jest. Máte orgonity, zkuste experimentovat - do špajzky, na jídelní stůl apod. a pozitivní naprogramování při jídle - "vejdi a pomoz". Myšlenka vám přece pomůže, pokud v její sílu věříte. Za zkoušku to stojí, o nic nepřijdete.
no neviem ale myslim si ze bio vyrobky su dost kontrolovane . v poslednej dobe sa na slovensku bio vyrobky dost rozsirili ( predtym bol v meste jeden obchod ) a uz zacinaju byt lacnejsie ...a myslim ze niekomu to zacima vadit.... tiez som sa stretla s clankami a prednaskami kde nejaky lekar hovoril o tom ze bio je este horsie ako "normalne" jedlo a ze chem. konzervanty a ochucovadla su neskodne , a ze gmo je zdrave ...bla,bla,
Bio potraviny ze strany kontrolovatelnosti jsou jistě kvalitnější, neobsahují toliko konzervantů, jsou produkovány v malovýrobě. Souhlas. Když si na zahrádce vypěstuji ovoce, zeleninu, nebo si doma budu chovat zvířenu ke konzumaci, je bio ještě posíleno mou aktivitou (myšlením), kterou do těchto činností vložím. Ale vezmu-li v potaz ovzduší, půdu, vodu a krmivo. Jsem na začátku. Všechny tyto aspekty by musely býti kontrolovany a bez závad.
...teď jsi mě rozesmál...díky za uvolnění v tuto hodinu duchů. Není náhodou FÓRUM od slova fór? Ale těch tu není jaksi mnoho.
Kdysi jsem přelouskala makrobiotiku, energii potravin, papání dle krevním skupin a další a další. A nakonec jsem to zjednodušila a jím, jak mě zrovna napadne. Dnes je zdravé to, a zítra ti výzkum podsune jiné.
A k těm včelkám, nějak se jim na zemi už nelíbí. Když nám stále více hynou. Kosmická radiace či chemtrails? Problém se nejdříve objevil ve Spojených státech a poté v Evropě. Nepřežije 70% včelstev. Nu, když Einstein charakterizoval, že pokud vymře včelstvo, čekají lidstvo poslední 4 roky existence? Faktem je, že i včeličky energeticky harmonizují náš éter. A jak to bude s lidmi, existuje procentuální symbolika přežití s včelkami?
Kdysi jsem přelouskala makrobiotiku, energii potravin, papání dle krevním skupin a další a další. A nakonec jsem to zjednodušila a jím, jak mě zrovna napadne. Dnes je zdravé to, a zítra ti výzkum podsune jiné.
A k těm včelkám, nějak se jim na zemi už nelíbí. Když nám stále více hynou. Kosmická radiace či chemtrails? Problém se nejdříve objevil ve Spojených státech a poté v Evropě. Nepřežije 70% včelstev. Nu, když Einstein charakterizoval, že pokud vymře včelstvo, čekají lidstvo poslední 4 roky existence? Faktem je, že i včeličky energeticky harmonizují náš éter. A jak to bude s lidmi, existuje procentuální symbolika přežití s včelkami?
Jéžiš, teď jsi mě to vzala z úst s tím Einsteinem... kdo ví jak to dopadne, ale dobře ne. Možná orgonit něco zmůže. Zkusím něco "podhodit" pod včlelíny, aniž by o tom věděli včelaři. Jen tak pro nezávislý průzkum )elekta píše: ...teď jsi mě rozesmál...díky za uvolnění v tuto hodinu duchů. Není náhodou FÓRUM od slova fór? Ale těch tu není jaksi mnoho.
- potravina
- Kontaktovat uživatele:
to je dobrý:) žiju v anglii a asi před tejdnem jsem tak náhodně, ze zvědavosti, nakoukl do lokálních novin a co jsem neviděl, s velkým nadpisem článek o tom, že bio potraviny nejsou o nic lepší něžli obyč(chem) potraviny.večer se přihlašuju na mejla na centru-keců.cz a co nevidim, na lživém aktuálně.cz, velkej nadpis.bio potraviny nejou o nic lepší nežli chemicky opatrované potraviny.je "pěkně" vidět jak se většině medií diktuje.viděl bych to ale jen jako dobré znamení, elitka se bojí bio potravin, páč je začíná kupovat aj pěstovat stále více lidíček, proto se snaží cpát tyhle lži lidem pod nos. bod pro nás:)
i fluff you all a můj kousek ku šíření http://www.orgoknight.com/
este ma napadlo k tomu bio medu ...med sa da urobit aj bez vciel ...ludia zbieraju kvety ...nejako z nich ziskaju pel ...myslim ze sa to potom vari ...neviem presne , ale vceli niesu jedime ktore vedia robit med
jj mati celkem pravidelne dela pampeliskovej med delavala i smrkovej sedmikraskovej a dela i jitrocelovej sirup:-) akorat je problem ze dneska ten pravej jitrocel mizi.. a krizi se s tim vetsim...
asi az bude nekdy pekne sednu v praci na louku a natrham si je ho tam hromada toho pravyho...
asi az bude nekdy pekne sednu v praci na louku a natrham si je ho tam hromada toho pravyho...
"život je jako jedna velká LAN párty" by me...
absolutní nesmysl, klidně na to zapomeňte. Nebo spíš zapamatujte si to a uvědomte si, jak mainstream bez skrupulí chrlí sračky.Saila píše:tak dneska v radiu rikali ze prej vyrobky bio nejsou vubec bio nebo spis ze nejsou nijak zvlast zdravejsi nez normalni potraviny a ze ta premrstena cena je jenom za ty tri pismena na obalu:-D