Hox píše:
já o ní četl celkem dost... vypadá to úúúúžasně, ale ve světle informace, že se k ní připletli židé/kabalisté a nahráli do ní své "kódy", se všechny ostatní informace stávají zcela irelevatní, toto by mělo každému stačit aby od toho dal ruce pryč... ps. nejsem zdaleka sám, kdo před ní varuje
Mně fascinuje, jak se mají všichni potřebu stavět na jednu či druhou stranu - buď je něco jen černé nebo zase jen bílé. Já o diamantové vodě zas tolik nevím, na webu se dají najít jak neskonale skvělé, tak i do pekla shazující články nejen o tomhle, ale o čemkoli jiném. Soudit proto jen podle toho, co kde jaký chytrák (a kdo ví, proč?) napsal, tak bych se bál vylézt z baráku, protože hned za dveřmi na mě čeká vrah s brokovnicí anebo mě na prvním přechodu přejede auto
Vše stvořené je v první řadě výsledkem projevené informace. U diamantové vody tomu není jinak - tím spíš, že voda je skvělý nosič informací. Takže ano, je docela možné, že se do ní někdo pokusil nahrát informace - a třeba to byl i kabalista. Anebo dokonce sám rohatej! No a co? Každý z nás má takovou sílu myšlenky, že dokáže programovat libovolnou vodu přesně dle svých záměrů! Programujeme realitu, nejen vodu! Tak čeho se, sakrakrucipísek, pořád kdo bojí??? To jste všichni pořád takoví ustrašenci nebo vás jen baví hrát si na hříšníky a svaté? My všichni tvoříme svou realitu! Každý z nás, bez výjimek. Jak se potom bát někoho, kdo možná ani neexistuje, že nám páchá něco, co nejspíš možná ani nepáchá? Všude jen samé domněnky, konspirace, záhady a pomluvy. Za zlo může někdo jiný, za programování naší reality taky zodpovídá někdo jiný, nám akorát zbývá odžít to, co nám tady někdo jiný připravil... No to snad ne!!!
Je na čase se konečně probrat, přestat blbnout a hlavně se nebát. Protože každého strašáka jsme si vždy museli stvořit my sami - ve své hlavě, svými strachy, svými přesvědčeními.