ufo

Co bychom neměli přehlédnout...
Odpovědět
Uživatelský avatar
junak
Příspěvky: 322
Registrován: 24 lis 2009 14:33

Re: ufo

Příspěvek od junak » 02 úno 2011 19:35

Mike.Jt píše:Reich když dělal pokusy tak s CB "sestřelil" jedno ufo :D Podle toho co napsal tak UFO lítají na DOR, a když jím ho odsáváš tak to letovým vlastnostem toho talíře samozřejmě nepřidá.
To myslíš vážne že "zostrelil" ufo?Dá sa o tom prečítať niekde?

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: ufo

Příspěvek od Mike.Jt » 02 úno 2011 19:39

Mno odsával DOR, a že prej když zaměřil jeden mrak tak v něm bylo schovaný to UFO. A když to na něj namířil to CB tak to ufo všemožně uhejbalo a snažilo se uletět.

Heledej projekt URANUS. Ale nemůžu ted o tom moc informací najít. Byla jedna stránka, kde bylo dopodrobna popisováno, jak s CB zazelenal kus pouště, nebo jak omylem ozářil všechny v budově radioaktivitou.
Dělal s tím Cloud busterem opravdu psí kusy.
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Uživatelský avatar
junak
Příspěvky: 322
Registrován: 24 lis 2009 14:33

Re: ufo

Příspěvek od junak » 02 úno 2011 19:55

Neostáva nič iné iba zostrojiť CB originál podľa Reicha. :lol:

Mike.Jt
Příspěvky: 1266
Registrován: 11 dub 2010 22:06

Re: ufo

Příspěvek od Mike.Jt » 02 úno 2011 21:29

Hele měděnou trubku mám za 80kč, za 800 je jich 10. Vyhrabeš v zahradě díru do země, dáš do ní vodu.
Do vody orgoše. Na ruce rukavice a už jen počkat až se na neby objeví černá helikoptéra vy zkoušet co se s ní stane když z ní začneš odsávat DOR ... Třeba sletí dolu a přijdou se ti omluvit :D
Moje orgoše > Zde <                                     - Moderátor fóra -

Uživatelský avatar
pepr
Příspěvky: 682
Registrován: 27 led 2010 23:51
Bydliště: Olomouc

Re: ufo

Příspěvek od pepr » 02 úno 2011 23:37

junak píše:Podľa mňa je to len výhovorka že elity môžu za všetko aby sme mali na koho zvaliť vinu za svoje činy.Vinníka máme preto s tým nič robiť nemusíme lebo my máme čisté ručičky.Ale pravda to nie je.
Kto pracuje pre tie "elity"?No my všetci ľudia.Dobrovoľne alebo aj nie ale je to tak.Keby nemali nás pracovníkov systemu nemali by žiadnu moc.
Pravda je vždycky relativní. Problém spočívá v mechanismu utajování a v rozdělení působnosti účastníků (compartmentalization). Každý dělá ve svém úzkém oboru a může mít i pozitivní cíl. Problém je v tom, že skoro všechno dobré se dá i zneužít. Zneužije to ten, kdo má nad tím vším přehled a kdo výsledky práce jiných zkombinuje do podoby, kdy přestanou být pozitivní.

Proto bychom se neměli cítit vinni, protože nejsme těmi, kdo věci zneužívají. Proto bychom se měli snažit, aby bylo vše odtajněno. Jen utajování dává elitám moc. Ano, pracujeme i pro elity, ale způsobem, kdy to nevíme. A ty elity existují -- naše civilizace není demokratická, je hierarchicky organizovaná.

Martynko
Příspěvky: 50
Registrován: 17 bře 2011 12:39

Re: ufo

Příspěvek od Martynko » 22 bře 2011 19:34

Mne to nedá, tak sepíšu takové zamyšlení, ale číst to nemusíte, možná se to bude zdát jako kravina, ale já to beru aby se také někdo zamyslel a řekl klidně svůj názor...
takže otázka UFO se skloňuje snad všade, mno asi mám opravdu vysoké qvíqvé, protože se nad některýma doslova blbostma nezastavuji a ani o tom nějak nepolemizuju. UFO je zkratka neidentifikovatelný létající objekt, takže když někdo vystřelí z děla třeba bowlingovou kouli, tak každý kdo ji uvídí, spatří ufo :shock: , kdo asi bude vědět, že to co kolem něj proletělo je zrovna koule na kuželky :? mno a od toho bych toto všechno odvodil, bohužel mezi námi žijí blbí lidé (a není jich málo), kteří žijí jednoduchým životem podobný operačnímu systému MS-DOS (musí se naklapat správný příkaz, jinak to fungovat nebude), takže hned ufo spojují s mimozemšťanama, nebo rovnou označí věc, kterou si nedovedou vysvětlit... takže a jednoducho UFO nikdy neznamená cizí pidlivizaci, neznamená ani něco nadpřirozeného, znamená pouze něco, co se nedá označit, či vysvětlit, což mnoha případech je bezpodmínečně odhaleno a zjištěno co to je... jelikož jsou také případy, kdy se něco nedá vysvětlit ani logicky a ani kvantovou fyzikou, po té to je opravdové ufo, může se to také spojit s cizím životem (schválně nepíšu mimozemskou civilizací) a může to být také něco, co nám vláda 3. říše tají... to že existují různé hračky, které vlastně ani nigdo nevlastní, páč je to utajené, no mne hlavně jde o ty ufa, které se vymykají matematice, fyzice, zeměpisu, dějepisu, technice, sluchu, oku, mozku... zkrátka něco divnýho... Pokud mne budou zajimat pouze tyto snad mimozemské ufa, tak je nanejvýše jasné se pokusit odpovědět, zda existuje nějaký řekněme život, ktarý by toto dokázal... já jsem spíše pozorovatelem, takže ve většině obrázků takzvaných mimozemšťanů spatřím vysvětlení, nicméně je tu zastoupeno opravdu malinké množství prapodivných úkazů či zjevů.
Teď malinko odbočím, všade tu jsou samé teorie, teorie a zase teorie, takže si každý uděla svou pravdu a na tý si buď sedí, nebo na ní lpí, ale jaká je opravdu pravda? pro mne je matematika, fyzika, kvantová fyzika, astrologie, astronomie, prostě vše vytvořené člověkem pouze teorie, důvod je jednoduchý, veškeré tyto teorie vytvořil člověk, pak je začal považovat za pravdu... nezapoměl jsem na přírodu, spoustu vědců si bere informace z přírody, ale to je opět jen teorie...když už víme, že atom není základní prvek, když už víme, ze kvarky nejsou základním prvkem, mno a kde jsme, opět u tápání a hledání nové teorie... takže jsem to nastíni a teď k věci... asi můj mozek umí pracovat víc než jen na 50% ale prostě vím, že může existovat něco, co popírá všechny naše teorie, nemyslím tím opět naše teorie jako magii, nadpřirozené síly a další blbiny, ja myslím tím, že existuje něco, co se opravdu vymyká našemu světu... co to je to nevím a nedokážu to popsat... takže když se na záběrech z vesmírných stanic náhle zjevují světla, mění směry, tak tomu bych to přikládal, to je to pravé UFO a by mohlo být neco mimo naší realitu...
Chtěl bych tímto nakousnout orgonity, líbí se mi, ale z neznámého důvodu nějak vnitřně mne vždy přijdou jakoby nedotažené, jakoby to nebylo úplně ono, někteří energii z nich cítí, jiní ne, beru li v potaz energii za hranicemi atomu, kvarků, tak mne příjdou jakoby na hranici tohoto, v hlavě mi pořád hryže jakýsi červík, že by to chtělo něco jaksi blíže k této energii, orgon je už popsaný jako piezo efekt, což bych bral jako blíže dosažení této energie, takže najít tento způsob dosažení této skryté síly by způsobilo odprostění se od hmoty na úrověň asi antihmoty (nevím jak to popsat, je možné, že kdyby byla nějaká látka na bázi orgonu (ne tak jak jej známe) by se dalo takto odprostit, tudíž popřít fyzikální jevy jako gravitaci, hmotu, světlo. Prostě mne zaráží, když vidím podobné věci, co by připomínali nějakou antihmotu (třeba kulový blesk), že to prostě existuje, popírá to čas, prostor, hmotu, cestuje to z bodu do bodu pouhým přemístěním... nakonci této myšlenky vidím jenom malé světýlko, třeba na to fyzici z oblasti 51. přišli a třeba je tato hmota straší stejně, jako nás... takže ufo, ano, nepopírám, ale musí to být to opravdové... takže si udělejte svůj názor... :mrgreen:

kocour
Příspěvky: 372
Registrován: 29 zář 2009 16:58
Bydliště: jih Moravy

Re: ufo

Příspěvek od kocour » 22 bře 2011 21:29

Vnímáš pouze to, nač jsi vibračně naladěný.

Uživatelský avatar
Galliano
Příspěvky: 392
Registrován: 01 zář 2009 20:57
Bydliště: Nora blízko solar plexu
Kontaktovat uživatele:

Re: ufo

Příspěvek od Galliano » 22 bře 2011 22:30

kocour píše:Vnímáš pouze to, nač jsi vibračně naladěný.
Tak pravil kocour a s ním já souhlasím...
Martynko, nehledej pravdu po všech čertech. Zaměř se na sebe, to je momentálně do nejdůležitější!
Musíme věřit v dobré věci, které neexistují. Jak jinak by se mohly stát skutečností?
probuzeni.blogspot.com

Martynko
Příspěvky: 50
Registrován: 17 bře 2011 12:39

Re: ufo

Příspěvek od Martynko » 23 bře 2011 18:15

Galliano píše:
kocour píše:Vnímáš pouze to, nač jsi vibračně naladěný.
Tak pravil kocour a s ním já souhlasím...
Martynko, nehledej pravdu po všech čertech. Zaměř se na sebe, to je momentálně do nejdůležitější!
Mno to jo, to je jasný a bez pochyb... spíš se snažím přijít na dokonalý orgon... hmm... ale je to složitější než si myslím... mno, až někdo chytí ufo, tak ať mi dá vědět, třeba jen někomu ulítl hoodně dobře odlitej kus :lol:

Martynko
Příspěvky: 50
Registrován: 17 bře 2011 12:39

Re: ufo

Příspěvek od Martynko » 30 bře 2011 09:48

Nejdřív se omlouvám... aby jste si nemysleli, už zase plácá nesmysly ...
Jedná se mi o toto, mno když jsem zadal do vyhledávače informace o zemětřesení v Japonsku, nestačil se divit, je tam toho od HAAPRu až po zvláštní ufo předměty, když jsem si přečetl pár diskuzí a prohlídnul desítky videí (některé vesměs stejné záběry), nestačím se divit a jsem zhrozen, jak je toto možné? vžyť to mělo být tajný, takže otázka zní, můžete mi to někdo vysvětlit?... teorií známe dosti, ale čemu by tak tohle odpovídalo? a jestli takové "věci" jsou třeba i mezi námi? nebudu sem rozepisovat co by to mohlo být, to asi většina zná jako že by reptiliání? či bytosti zevnitř země nebo hračky z oblastni 51 ... atd... tak jaký je ten váš názor, jen to chci vědět, díky za každou větu...
Zvláštní je, že tak jak se to povedlo amíkům při útoku na WTC naaranžování letadel...tak tady na to kašlali, na různých videí se objevovali ať už malé či velké bílé, nebo černé, při prozkoumání se to chovalo stejně... tak co to ksakru je... teorie bych měl ale čemu věřit, jestli vůbec věřit :geek: ... jo, hold nevědomost nepálí :ugeek:
http://www.youtube.com/watch?v=x6JExbnslco

Uživatelský avatar
truthseeker
Příspěvky: 280
Registrován: 24 kvě 2009 23:15

Re: ufo

Příspěvek od truthseeker » 30 bře 2011 09:55

Helikoptéra. :roll:
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.

aldapu
Příspěvky: 17
Registrován: 13 říj 2010 10:11
Bydliště: Praha

Re: ufo

Příspěvek od aldapu » 30 bře 2011 11:04

Spatny odkaz, tam je mozny vrtulnik.
Ale co dalsi odkazy, to urco nevypada na klasicky stroje :)

http://www.youtube.com/watch?v=BWeDRGPO ... re=related

Aien
Příspěvky: 208
Registrován: 12 lis 2009 09:53

Re: ufo

Příspěvek od Aien » 30 bře 2011 11:07

Ahoj! Mně zapadl do skládačky článek na www.vedy.sk s názvem Tvary (je zhruba předposlední).

Aien
Příspěvky: 208
Registrován: 12 lis 2009 09:53

Re: ufo

Příspěvek od Aien » 30 bře 2011 11:48

Teď jsem se dívala, je předposlední v šuplíku Hledání pravdy.

Martynko
Příspěvky: 50
Registrován: 17 bře 2011 12:39

Re: ufo

Příspěvek od Martynko » 30 bře 2011 12:12

tak jsem to blíže zkoumal, "to" nemůže být nic technického od lidí, takže ani vrtulník - páč nebyla jasná obloha na ostrý odraz či stín, takže to vyloučíme, na dalších záběrech valící se tsunami s troskami je vidno zvlástních pohybů, jako by to něco vyděsilo a chtělo se to schovat, zvláštní jsou ty pohyby, žádný z živočichů se takhle nepohybuje, neschovává ve vodě, neprojde zkrze nic... u jednoho videa mi to přišlo jako dodělané, ale narazil jsem na toto video cca 5:50 ... http://www.youtube.com/watch?v=Gl8cxrWpTC4 .. tak co? je to helikoptéra? která vylítne z vody a v zápětí se tam zase schová? co to asi může být... tyhle ufa jsou patrné z vícero záběrů, což je to divný... když tak uvažuju jak se sci-fi může lehce stát realitou... nebo si z nás dělají jen srandu... :lol:

Odpovědět