co se dnes chysta?
Re: co se dnes chysta?
Kolekce snímků k zblití
TADY ODKAZ

tak takovou sprejovací akce nebyla snad za celou Zimu. Přemejšlim co chtějí kutit.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
měnit tlak, směrovat prudění, přitáhnout a podpořit oblačnost, zhnusit co nejvíc víkend.. přes týden bude zas pár krásných dní vsadím boty
tak dnes nad Jihlavou je to celkem pěkný divadlo, ráno po probuzení sem vyhlédl z okna, až by se mi to líbilo, kdybych "nevěděl"
od východu se táhly čáry ve tvaru tibetské vlajky, včera večer bylo nad měsem pravidelné X a cestou přes město mě dva punkeři upozornili na anarchistické Áčko
asi je mezi piloty nějaký contest, něco jako "Best Chemtrail Ever" 

Tak u nás na Moravě to samý v bleděmodrym,za chvilku se komplet zatáhla celá obloha i když to po ránu vypadalo na pěkný slunečný den,teď je to trochu roztrhané ale sluníčko uvidíš jen sporadicky.
Olomouc je od Plumlova jen kousek, takže stejně tak. Pokud jsem se nespletl, tak lajnovali i včera večer -- byli vidět dírami v oblačnosti. Nevypadalo to moc přirozeně.
tady to spis rano vypadalo blede.. ale pak se udelalo hezky a je do ted, chemu tuny, ale krasne se to cisti, dnes si moc nestezuju
Co takhle udělat takovou akci:
Kdo má doma orgonit či něco jiného, tak tuto neděli 1.5. v 11:00h
orgonitové výrobky (CB, sestavy, HHG) najednou v ten čas společně nějak vědomě aktivovat
buď fyzicky
- el. buzení orgonitu,
- buzení orgonitu částečným ponořením do tekoucí vody, omotání hadicí s tekoucí vodou.
- v ten čas poskládat sestavy z orgonitových výrobků a kamenů na balkoně nebo v přírodě...
- schovat / položit den předtím CB na zem a v ten čas jej opět postavit (změna je život)
nebo mentálně
(Jak a co vůbec udělat, to je v podstatě jen otázka inspirace, improvizace, možností je spousty...
)
Lze využít i synergický efekt, to jest nejen ta samotná aktivace orgonitových výrobků apod.,
ale i plus k tomu představa, že účinky akcí jednotlivých lidí a orgonitů se synergicky zmnohonásobí.
Pokud znáte nějaké meditační skupiny, můžete jim nabídnout, ať se v ten čas přidájí.
(Obecně za "více Světla na Zemi a méně temnoty/nevědomosti", ať si to každý upraví podle svého.)
Doba trvání aktivace pokud možno alespoň 15 minut, samozřejmě čím déle, tím lépe (ale nehrotit to za každou cenu, v klídku...).
V neděli 1.5. v 11h bude spousta lidí venku (na různých prvomájových kulturních show a akcích, které spousta měst a obcí pořádá)
a jelikož tato akce s orgonity může vyvolat na obloze roztodivnosti, případně letecké protireakce,
tak by to mohlo být poučné i takto, třeba by lidé něčeho všimli, a začali (si) klást otázky.
Co vy na to?

Kdo má doma orgonit či něco jiného, tak tuto neděli 1.5. v 11:00h
orgonitové výrobky (CB, sestavy, HHG) najednou v ten čas společně nějak vědomě aktivovat
buď fyzicky
- el. buzení orgonitu,
- buzení orgonitu částečným ponořením do tekoucí vody, omotání hadicí s tekoucí vodou.
- v ten čas poskládat sestavy z orgonitových výrobků a kamenů na balkoně nebo v přírodě...
- schovat / položit den předtím CB na zem a v ten čas jej opět postavit (změna je život)
nebo mentálně
(Jak a co vůbec udělat, to je v podstatě jen otázka inspirace, improvizace, možností je spousty...

Lze využít i synergický efekt, to jest nejen ta samotná aktivace orgonitových výrobků apod.,
ale i plus k tomu představa, že účinky akcí jednotlivých lidí a orgonitů se synergicky zmnohonásobí.
Pokud znáte nějaké meditační skupiny, můžete jim nabídnout, ať se v ten čas přidájí.
(Obecně za "více Světla na Zemi a méně temnoty/nevědomosti", ať si to každý upraví podle svého.)
Doba trvání aktivace pokud možno alespoň 15 minut, samozřejmě čím déle, tím lépe (ale nehrotit to za každou cenu, v klídku...).
V neděli 1.5. v 11h bude spousta lidí venku (na různých prvomájových kulturních show a akcích, které spousta měst a obcí pořádá)
a jelikož tato akce s orgonity může vyvolat na obloze roztodivnosti, případně letecké protireakce,
tak by to mohlo být poučné i takto, třeba by lidé něčeho všimli, a začali (si) klást otázky.
Co vy na to?
Nad Olomoucí dnes mírně rozplizlou oblačností prosvětlenou slunečním zářením prosvítala hvězda. Zase práškují.
Nic proti podobné akci nemám, naopak vítám ji!
Ale je třeba pamatovat na to, že záměr tvoří: čili ne PROTI chemce, ale ZA čisté nebe. Jakkoli, oceňováním a děkováním za čistou oblohu prospějeme asi nejvíc.
Sám každý den ráno vítám nebe a děkuju za něj, za mraky, Slunce i hvězdy. A ikdyž třeba prší jako dnes, děkuju i za to, za čistý déšť bez bouří... Příroda je vnímavější víc než si myslíme a velmi dobře nám rozumí a odpovídá - tím samým, co my k Ní vysíláme.
Ale je třeba pamatovat na to, že záměr tvoří: čili ne PROTI chemce, ale ZA čisté nebe. Jakkoli, oceňováním a děkováním za čistou oblohu prospějeme asi nejvíc.
Sám každý den ráno vítám nebe a děkuju za něj, za mraky, Slunce i hvězdy. A ikdyž třeba prší jako dnes, děkuju i za to, za čistý déšť bez bouří... Příroda je vnímavější víc než si myslíme a velmi dobře nám rozumí a odpovídá - tím samým, co my k Ní vysíláme.
Kocour, souhlas, tak jsem si dnes byl venku a byl jsem dobře naladěn, jak je příjemně a že konečně zapršelo a tak mohou rostlinky kvést a prostě žít (zvláště byl příjemný hukot včel v korunách stromů), asi hoďku po tom si tu sprchlo ale tak 500m ode mne
což byl také zajimavý efekt, když jsem viděl tu deštivou stěnu, u nás sucho ale na druhý straně města docela mokro
co já vím jestli to třeba byla jen náhoda
ale ten nápad s tím májem je také dobrý, nechci to nějak podlamovat, ale co když už se na to budeme soustředit a připravovat až ten den bude prostě hezky a nebude to zapotřebí, by se to možná mihlo účinkem...

Tady nejde ani tak o úpravu nedělního počasí, jako o celkové poztivní ovlivnění energií na Zemi,
orgonová energie má velmi široký záběr, nejen vliv na mraky.
(Počasí v neděli bude tak jak v minulou, někde slunečno, někde pršet...)
orgonová energie má velmi široký záběr, nejen vliv na mraky.
(Počasí v neděli bude tak jak v minulou, někde slunečno, někde pršet...)
ono by bylo nejlepší meditace za propojení orgonitů do sítě a začlenění jich do přírodního systému.
Jinak v 11 hodin asi budu nebudu zrovna nejčilejší.
Jinak v 11 hodin asi budu nebudu zrovna nejčilejší.
Moje orgoše > Zde < - Moderátor fóra -
-
- Kontaktovat uživatele:
Tak dnes od rána 6 hod. sprejují jak pominutý. Tři letadla v krátkých rozestupech za sebou.
To je divný, všude vidím jasnou oblohu
Ona tam nějaká vrstvička těch sraček je skoro vždycky, uplně modrá obloha vypadá jinak no... ale ze by sprejovali vidím jen nad německem.