MMS
Re: MMS
jezisi vas to mms jeste nepreslo? jak do sebe mmuzete lejt neco o cem tu nekdo tvrdi ze to zere gumu a dela to takovyhle veci s plastem?!?!?! sakra zacnete pouzivat zdravej rozum !!! tohle uz je fakt moc...
pokud by se nasel mezi vama nekdo kdo chce neco udelat pro zdravi a ne si znicit organismus tak sjem se ted dozvedela o super veci a jsou to cisty bylinky... kdyzbyste nekdo chtel tak mi napiste sz
pokud by se nasel mezi vama nekdo kdo chce neco udelat pro zdravi a ne si znicit organismus tak sjem se ted dozvedela o super veci a jsou to cisty bylinky... kdyzbyste nekdo chtel tak mi napiste sz
"život je jako jedna velká LAN párty"
by me...

Sailo, je to mimo jiné věc koncentrace. V žaludku máme kyselinu chlorovodíkovou (HCl), která taky sem tam něco žere. Coca-Cola obsahuje kyselinu fosforečnou, která umí odleptat i rez nebo lak na karoserii -- ta je určitě škodlivější (nehledě na množství cukru). http://cs.wikipedia.org/wiki/Kyselina_f ... %8Dn%C3%A1Saila píše:jak do sebe muzete lejt neco o cem tu nekdo tvrdi ze to zere gumu a dela to takovyhle veci s plastem?
- truthseeker
To byl zase výkřik 
Saila je na MMS od začátku vysazená - jenže spoustě lidí opravdu dost pomohlo, mohla by se tak snažit o trochu objektivity a né tu sázet takové logicky pofidérní závěry, to je úplně na nic.
Já MMS taky nepoužívám, i když jsem s ním dost experimentoval. Beru teď jen Lugola, vitamínky a chlorellu a jsem happy. Ale to není důvod, abych od něj někoho zrazoval.

Saila je na MMS od začátku vysazená - jenže spoustě lidí opravdu dost pomohlo, mohla by se tak snažit o trochu objektivity a né tu sázet takové logicky pofidérní závěry, to je úplně na nic.
Já MMS taky nepoužívám, i když jsem s ním dost experimentoval. Beru teď jen Lugola, vitamínky a chlorellu a jsem happy. Ale to není důvod, abych od něj někoho zrazoval.
http://www.naturalmagic.cz/
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
Although you have to do something to see that, actually you have nothing to do to be that.
az budeme mít střeva z plastu a s gumovými těsněními, tak budeme mít s MMS utrum
ano, je to věc koncentrace a míry
osobně taky nepovažuji MMS za dlouhodobou a pravidelnou záležitost
beru to jen jako pomůcku pro vyčištění organismu,
nikoli aby si s z toho člověk udělal další věc, na které musí být závislý

ano, je to věc koncentrace a míry
osobně taky nepovažuji MMS za dlouhodobou a pravidelnou záležitost
beru to jen jako pomůcku pro vyčištění organismu,
nikoli aby si s z toho člověk udělal další věc, na které musí být závislý
Jo Sailo, jíš pomeranče? Jestli jo, tak zřejmě brzo umřeš. Poněvadž šlupka z pomeranču mi poleptala obal od CD.
Nejsem chemik ale bazénová chemie je jiná podoba "MMS" a koupeš se v tom každé léto. Pitná voda která teče z vododvodu je také upravovaná chlorem a pokud si uděláš vodu s citronem, nebo octovou vodu-zálivku na salát, tak máš slabý roztok MMS aniž o tom víš.
HOMEOPATICKÉ množství léčí a větší dávky zabíjí. U MMS je důležité dávkování a ředění jako homeopatii.
Je nutné si přečíst knihu o MMS a dodržet návod jako u každého doplňku.
HOMEOPATICKÉ množství léčí a větší dávky zabíjí. U MMS je důležité dávkování a ředění jako homeopatii.
Je nutné si přečíst knihu o MMS a dodržet návod jako u každého doplňku.
Teprve dnes mi to došlo!
Před měsícem jsem dokončil další prevenci proti rakovině, vzal jsem celkem přes dvě stě dávek co hodinu po třech kapkách.
A dnes mi to došlo. Já vůbec nepotřebuji brýle!!!
To je absolutní paráda! Přečtu i malinkatá písmenka, jaké jsou třeba na příbalových letácích vitamínů a potrav. doplňků. Měl jsem sice slabé brýle, ale často jsem si je musel nasadit. Noviny jsem bez nich většinou nepřečetl.
Po této kůře s MMS1 aktivovanou kys. citronovou se cítím lépe, jak v loňském roce. Nikdy bych nevěřil, že budu mít podstatně víc elánu a energie i když o rok starší.
Výborná ohebnost v páteři a kyčel naprosto bez bolesti trvá už přes rok, kdy jsem si dělal první protirak. kůru.
Hezký den všem, Alfa
Před měsícem jsem dokončil další prevenci proti rakovině, vzal jsem celkem přes dvě stě dávek co hodinu po třech kapkách.
A dnes mi to došlo. Já vůbec nepotřebuji brýle!!!

To je absolutní paráda! Přečtu i malinkatá písmenka, jaké jsou třeba na příbalových letácích vitamínů a potrav. doplňků. Měl jsem sice slabé brýle, ale často jsem si je musel nasadit. Noviny jsem bez nich většinou nepřečetl.
Po této kůře s MMS1 aktivovanou kys. citronovou se cítím lépe, jak v loňském roce. Nikdy bych nevěřil, že budu mít podstatně víc elánu a energie i když o rok starší.
Výborná ohebnost v páteři a kyčel naprosto bez bolesti trvá už přes rok, kdy jsem si dělal první protirak. kůru.
Hezký den všem, Alfa
No jo, ale MMS je strašlivě jedovatý a pravděpodobně později zemřeš! 

Sorry za OT, ale poradil bys vhodnou pastu BEZ fluoru?pepr píše:Sailo, zubní pasta s fluorem je mnohem větší svinstvo a "doporučuje 6 z 5 lékařů". A přitom je to na ní napsané.Saila píše:sakra zacnete pouzivat zdravej rozum !!! tohle uz je fakt moc...
Pár let používám pastu Glister od Amway bez flouru. Možná se dá koupit někde v obchodě. Objednávám si ji přes net.kocour píše:Sorry za OT, ale poradil bys vhodnou pastu BEZ fluoru?pepr píše:Sailo, zubní pasta s fluorem je mnohem větší svinstvo a "doporučuje 6 z 5 lékařů". A přitom je to na ní napsané.Saila píše:sakra zacnete pouzivat zdravej rozum !!! tohle uz je fakt moc...
Odol Stoma Paradentol - neobsahuje luór, kupuju ji v Globusukocour píše:Sorry za OT, ale poradil bys vhodnou pastu BEZ fluoru?pepr píše:Sailo, zubní pasta s fluorem je mnohem větší svinstvo a "doporučuje 6 z 5 lékařů". A přitom je to na ní napsané.Saila píše:sakra zacnete pouzivat zdravej rozum !!! tohle uz je fakt moc...
Založil jsem nové téma: Zdraví -- Zubní pasty bez fluoru http://www.orgo.cz/viewtopic.php?f=39&t=895